• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Ventilatie kapsalon

Topkwaliteit ventilatie en/of airco in uw kapsalon

Als u graag een goede ventilatie of airco in uw kapsalon wenst, dan bent u bij Climapartners BV uit Heerhugowaard aan het juiste adres. Wij werken in de gehele randstad regio en hebben veel ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van airconditioning, warmtepompen en ventilatiesystemen. Veel van onze werkzaamheden doen wij in eigen beheer, maar wij zijn daarnaast ook professioneel partner van fabrikanten, collega-installateurs, adviseurs en bouwbedrijven. Wij werken uitsluitend met materialen van topkwaliteit, zodat u altijd verzekerd bent van een goed werkende klimaatbeheersing installatie in uw kapsalon. Daarnaast zijn wij koploper in het toepassen van de nieuwste technieken en trends binnen ons vakgebied, daarmee kunt u van ons altijd de beste service en hoogst haalbare kwaliteit verwachten. Kortom, wij hebben alle kennis in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat, zo ook in uw kapsalon! Wilt u graag meer weten over ventilatie in uw kapsalon? Lees verder of neem direct contact met ons op!

Goede ventilatie in uw kapsalon

Bij uw beroep als kapper, is het noodzakelijk een goede ventilatie in uw kapsalon te hebben. Met een goede ventilatie creëert u een gezonde werk- en leefomgeving voor uzelf, uw collega’s en uw klanten. Daarmee voorkomt u gezondheidsklachten zoals vermoeidheid, hoofdpijn en concentratieproblemen. Omdat u als kapper natuurlijk veel concentratie nodig heeft bij het uitvoeren van uw beroep, is het plaatsen van een goede ventilatie i.c.m. airco in uw kapsalon geen overbodige luxe. Climapartners installeert en onderhoudt de klimaatbeheersing installatie van uw kapsalon. Zo creëren wij een goed werkbaar binnenklimaat waar iedereen zich prettig in voelt.

Waarom Climapartners?

Voor een goede ventilatie in uw kapsalon bent u bij Climapartners aan het juiste adres. Wij streven voor de beste service en willen de hoogste kwaliteit behalen. Wij werken uitsluitend met A-merken, maar zijn hierin niet merkgebonden. Op deze manier kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte op maat opstellen die bij uw budget en wensen past. Voor een goede klimaatbeheersing installatie in uw kapsalon hebben wij alle kennis in huis. Wij installeren de juiste systemen geheel volgens de huidige wet- en regelgeving. U kunt bij Climapartners altijd terecht voor allerlei vragen op het gebied van ventilatie en airconditioning in uw kapsalon, wij denken graag met u mee!

Vrijblijvende offerte voor ventilatie in uw kapsalon

Wilt u graag advies over airconditioning en/of ventilatie in uw kapsalon? Of wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvende offerte? U kunt ons bellen op 072 743 99 58.

U kunt ons ook altijd mailen voor meer informatie via contact@climapartners.nl of hier op de site het contactformulier invullen. Climapartners helpt u graag met een gezonde en optimale werkomgeving.