• Uitsluitend A-Merken
 • F-Gassen en STEK gecertificeerd
 • 5 Jaar Fabrieksgarantie
 • Snelle levering Montage
 • Uitstekende 24/7 service

Ventilatie horeca

Topkwaliteit ventilatie voor horeca

Een goede ventilatie in de horeca is belangrijk voor een gezonde leef- en werkomgeving. Daarom helpt Climapartners BV uit Heerhugowaard u graag met alle ventilatie in de horeca. Wij zijn dé specialist op het gebied van leveren, installeren en onderhouden van airconditioning, warmtepompen en ventilatiesystemen door heel Nederland. Dit doen wij zowel voor particulieren als bedrijven. Climapartners gebruikt uitsluitend A-merken, maar is daarin niet merkgebonden. Op deze manier kunnen wij een offerte op maat maken die voldoet aan de wensen en het budget van onze opdrachtgevers. Climapartners is in de markt altijd koploper geweest in het toepassen van de nieuwste technieken en trends binnen het vakgebied. Wij gaan voor de hoogst haalbare kwaliteit en wij zijn pas tevreden als onze klant tevreden is. Wilt u graag voor goede ventilatie in de horeca zorgen? Lees verder of neem direct contact met ons op.

Ventilatie-horeca

Een gezond binnenklimaat dankzij Climapartners

In de horeca is het belangrijk om een gezond binnenklimaat te creëren. Een goed werkend ventilatiesysteem helpt hieraan mee. Bij een optimaal geventileerde ruimte worden er bijvoorbeeld allergenen uit de lucht gehaald, zoals huisstofmijt en pollen.

Daarnaast helpt ventilatie in de horeca ook bij het voorkomen van klachten zoals hoofdpijn, concentratieproblemen en vermoeidheid. Dit is natuurlijk prettig voor uw gasten en uw personeel. Climapartners installeert en onderhoudt het ventilatiesysteem in uw horecazaak. Zo helpen wij met het creëren van een gezond leef- en werkomgeving dankzij goede ventilatie in de horeca.

Waarom Climapartners?

Als u graag een prettige werkomgeving door middel van ventilatie in de horeca wilt, dan bent u bij Climapartners aan het juiste adres. Met onze klimaatsystemen zorgt u voor een gezonder werk- en leefklimaat. Climapartners zoekt in samenspraak met de opdrachtgever altijd naar de juiste oplossing binnen uw budget. Wij stellen vervolgens voor u een vrijblijvende offerte op maat op. We werken altijd volgens de huidige wet- en regelgeving. Zo heeft u een ventilatie in de horeca die altijd voldoet aan de nieuwste regels. Als u kiest voor ventilatie in de horeca van Climapartners, dan kiest u onder andere voor:

 • Uitsluitend A-merken
 • Voor bedrijf en particulier
 • F-Gassen/STEK gecertificeerd
 • Topkwaliteit
 • Werkzaam in gehele randstad regio
 • Van ontwerp tot realisatie
 • Uitstekende 24/7 service

Vrijblijvende offerte ventilatie in de horeca

Wilt u als horeca-eigenaar graag een goede ventilatie in uw horecazaak? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! U kunt ons telefonisch bereiken op 072 743 99 58.

Per mail zijn wij ook altijd beschikbaar: contact@climapartners.nl. Of vul hier op de site het contactformulier in. Het team van Climapartners staat voor u klaar!