• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Referenties

Na de hittegolf van 2020 bij een aantal airco installateurs een offerte aanvraag gedaan.
Een aantal installateurs reageerden totaal niet en een wilde alleen ter plaatse komen kijken als hij al opdracht had.
Dat was anders bij Climapartners, na het eerste contact kwam al snel Jordy de Vries langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Na goede adviezen over de soort installatie en het leiding beloop hadden wij met een aantal dagen een offerte in huis met de verschillende mogelijkheden.
Wij hebben gekozen voor een Daikin installatie vanwege de gunstige prijs/kwaliteit verhouding.
De twee monteurs hebben het geheel in een dag gemonteerd en alles keuring opgeruimd.
Tot nu toe werkt alles naar tevredenheid.
Laat de zomer van 2021 maar komen.

Ineke en Hans Gijzen

Zeer snel reactie op mijn offerte-verzoek voor de plaatsing van 2 airco-units. Deskundig en doordacht advies, snelle levering en vakkundige plaatsing door zeer net en vriendelijk personeel met oog voor detail.
Van mij krijgen jullie een dikke en welverdiende 10!

Bas van ‘t Hull

Uitstekend bedrijf met geweldige service en nazorg. Ze zijn tevreden als de klant tevreden is. Airo installatie voor thuis gekocht en met drie man sterk keurig geinstalleerd. Aansluitend nog kleppen in de heteluchtverwarming geplaatst en ook uitstekend gedaan. Denken erg mee en zijn niet te vergelijken met een “huis-tuin-en keuken -airoc-boer/leverancier”. Die schuiven dozen maar hier is eerst een inspectierondje uitgevoerd, wensen/vragen geinventarisseerd, opgelost en uitgevoerd.

Robbert overpelt

Keurig werk geleverd door de mannen van Climapartners bij het installeren van een split airco systeem voor onze woon- en slaapkamer. Ze werken heel gestructureerd en netjes (weinig stof door de stofzuiger die ze gebruiken) en nemen verpakkingsmateriaal ook mee terug. We hebben de airco nog niet echt kunnen testen maar laat die hittegolven nu maar komen!

Els Marshall

Climapartners heeft recent 2 Daikin units bij ons geplaatst. Uiterst vriendelijke heren, heel keurig alle kabels en leidingen weggewerkt en afgemonteerd.

Erick E

Wij waren op zoek naar een airco, omdat het in de zomer meer dan 30 graden is in ons huis.

Wij kwamen terecht bij climapartners, top service, top kwaliteit. Ook nu in de winter is ons huis binnen 15 minuten heerlijk warm. Laat die warme zomers maar komen. Met dank aan climapartners hebben wij het heerlijk koud.

Lloyd Grotenhuis