Over ons

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service installatiebedrijf op het gebied van airconditioning, warmtepomp en ventilatie systemen en is werkzaam uitsluitend in de zakelijke markt. Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn!

Climapartners werkt uitsluitend met A-merken en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in uw kantoorgebouw, hotel, horeca gelegenheid, datacenter, school, instelling of winkel etc.

Climapartners BV werkt geheel volgens de laatste Europese normeringen en is STEK (STichting Erkenningsregeling Koudetechniek) en F-Gassen gecertificeerd onder nummers 6397-00 en FGO-287/1. We hebben meer als 30 jaar ervaring binnen ons vakgebied en zijn niet merk gebonden waardoor wij in staat om voor elke opdrachtgever een op maat gemaakte offerte aan te kunnen bieden.

Climapartners BV is werkzaam in geheel Nederland en in sommige situaties ook daarbuiten, onze technici hebben al vele airconditioning, warmtepomp en ventilatie systemen geleverd, geplaatst, onderhouden, in bedrijf gesteld of van service voorzien. Dit veelal in eigen beheer maar tevens als professionele partner van fabrikanten, collega installateurs, adviseurs en bouwbedrijven.