• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Over ons

Climapartners, wij creĆ«ren het perfecte binnenklimaat…!

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service installatiebedrijf op het gebied van airconditioning, warmtepomp en ventilatie systemen en is werkzaam in zowel de zakelijke als particuliere markt. Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn!

Ontstaan in 2013 is Climapartners BV inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf van formaat in totaalconcepten op het gebied van binnenklimaat in woningen en gebouwen. Onze bedrijfsvisie is helder: De specialist op het gebied van airconditioning, warmtepompen en luchtbehandeling in onze regio zijn en blijven.

Onze klanten moeten tevreden zijn. Is er een probleem dan lossen we dat snel en vakkundig op, daar gooien we hoge ogen mee. Lees onze reviews maar, die zeggen genoeg. We werken uitsluitend met topmerken: voor airconditioning o.a. Daikin, Mitsubishi Electric en Panasonic, voor warmtepompen zijn we dealer van o.a. Nibe en Alpha Innotec. Deze merken behalen het hoogste niveau. Daarmee begeven we ons ook in het hogere segment: onze klanten, zowel bedrijven als particulieren, kiezen weloverwogen voor kwaliteit.

Climapartners

Altijd de beste kwaliteit

Climapartners werkt uitsluitend met A-merken en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Kortom alle kennis is in huis voor het perfect beheersen van een aangenaam binnenklimaat in uw kantoorgebouw, hotel, horeca gelegenheid, datacenter, school, instelling, winkel of woning etc.

Gecertificeerd

Climapartners BV werkt geheel volgens de laatste Europese normeringen en is STEK (STichting Erkenningsregeling Koudetechniek) en F-Gassen gecertificeerd onder nummers 6397-00 en FGO-287/1. Tevens zijn wij als specialist klimaatbeheersing aangesloten bij brancheorganisatie NVKL. We hebben meer als 35 jaar ervaring binnen ons vakgebied en zijn niet merk gebonden waardoor wij in staat om voor elke opdrachtgever een op maat gemaakte offerte aan te kunnen bieden.

Werkzaam in Noord-Holland en de randstad regio

Climapartners BV is werkzaam in Noord-Holland en de randstad regio maar in sommige situaties ook daarbuiten, onze technici hebben al vele airconditioning, warmtepomp en ventilatie systemen geleverd, geplaatst, onderhouden, in bedrijf gesteld of van service voorzien. Dit veelal in eigen beheer maar tevens als professionele partner van fabrikanten, collega installateurs, adviseurs en bouwbedrijven.