Ventilatie scholen

Op weg naar een frisse school

Een goede ventilatie voor scholen is ontzettend belangrijk. Het heeft namelijk invloed op het comfort, de gezondheid en de prestaties van zowel leerlingen als personeel. Toch blijkt dat ruim 70% van de klaslokalen in Nederland een te hoge CO2-concentratie heeft. Dit betekent onvoldoende ventilatie en geen goede luchtkwaliteit. Hoe u zorgt voor een frisse school met een aangenaam binnenklimaat? Neem contact op met Climapartners BV en laat een topkwaliteit ventilatiesysteem installeren. Wij gaan al jarenlang aan de slag met het installeren van goede ventilatie voor scholen. Meer weten? Lees verder of neem direct contact op met de specialist om de mogelijkheden te bespreken en ontvang een vrijblijvende offerte.

Een prettig binnenklimaat

Een prettig binnenklimaat is ontzettend belangrijk op scholen. Het is namelijk van groot belang voor het comfort, en heeft invloed op onder andere de gezondheid en de prestaties van de leerlingen en het personeel. Climapartners is in staat het binnenklimaat positief te beïnvloeden door het installeren van ventilatie in scholen. Wij zorgen niet alleen voor een goede luchtkwaliteit, maar ook dat de temperatuur in de lokalen aangenaam blijft. Dit is natuurlijk ook erg belangrijk voor een goed binnenklimaat.

Ventilatie voor een goede gezondheid

Een slechte ventilatie kan in scholen zorgen voor een aantal gezondheidsproblemen. Klachten waar u aan kunt denken zijn onder andere:

  • irritaties aan de neus, ogen of keel
  • hoofdpijn
  • vermoeidheid
  • allergieën
  • benauwdheid

Door te zorgen voor goede ventilatie kunt u deze klachten voorkomen, wat minder ziekteverzuim van leerlingen en personeel betekent.

Betere prestaties door ventilatie in scholen

Een ander effect van slechte ventilatie in scholen is het feit dat de prestaties kunnen dalen. Dat is natuurlijk ontzettend belangrijk in een leeromgeving. Het binnenklimaat heeft onder andere een grote invloed op de concentratie van leerlingen. Zo nu en dan even een raam openzetten is niet genoeg, en bij lage of erg hoge temperaturen buiten ook helemaal niet prettig. Climapartners verzorgt een goed ventilatiesysteem waardoor de ventilatie altijd goed geregeld is.

Waarom u kiest voor Climapartners

Waarom u nu juist Climapartners inschakelt voor ventilatie in scholen?

  • We maken uitsluitend gebruik van A-merken
  • We gaan aan de slag met het volledige proces, van ontwerp tot realisatie
  • We bieden 24/7 service
  • We zijn F-Gassen/STEK gecertificeerd
  • We verzorgen een snelle levering en montage

Ventilatie voor scholen door Climapartners

Neem daarom direct contact op met Climapartners, wij regelen altijd een goede ventilatie in scholen. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Vul snel hier op de site het contactformulier in, bel 072-7439958 of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Climapartners BV is uw partner voor ventilatie in scholen.