Ventilatie gebouwen

Aangenaam binnenklimaat creëren

Goede ventilatie in gebouwen is ontzettend belangrijk voor het creëren van een aangenaam binnenklimaat. Dit heeft onder andere effect op het comfort, de werkprestaties en zelfs de gezondheid! Voor een topkwaliteit ventilatiesysteem bent u bij Climapartners BV aan het juiste adres. Wij creëren al jarenlang het perfecte binnenklimaat en zorgen voor goede ventilatie in gebouwen. Voor meer informatie leest u verder, of neemt u direct contact op met een van onze ventilatie specialisten. Wij stellen ook graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Werken in comfort

De juiste ventilatie is in alle gebouwen ontzettend belangrijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kantoren, schoolgebouwen en ziekenhuizen. Het zorgt namelijk niet alleen voor een hoog comfort maar zorgt er ook voor dat virussen en bacteriën geen kans krijgen. Wanneer er geen goede ventilatie in een gebouw is, ontstaat er een te hoog CO2 gehalte. Slechte ventilatie kan leiden tot een slecht concentratievermogen en zelfs gezondheidsproblemen. Door middel van de juiste ventilatie in gebouwen zijn de experts van Climapartners in staat om het binnenklimaat positief te beïnvloeden.

Effect van ventilatie op de gezondheid

Zoals gezegd kan een slechte ventilatie in gebouwen dus zorgen voor gezondheidsproblemen. Klachten waarmee mensen in niet goed geventileerde ruimtes onder andere mee te maken kunnen krijgen zijn:

  • irritaties aan de neus, ogen of keel
  • hoofdpijn
  • vermoeidheid
  • allergieën
  • benauwdheid

Om dit te voorkomen neemt u contact op met Climapartners om de ventilatie in uw gebouw te verbeteren.

Betere prestaties met ventilatie in gebouwen

Door te zorgen voor een goed ventilatiesysteem kunt u er dus voor zorgen dat bijvoorbeeld uw werknemers minder last krijgen van gezondheidsproblemen, en dat ze in een aangenaam binnenklimaat kunnen werken. Het binnenklimaat heeft ook een grote invloed op de prestaties die geleverd worden, wat onder andere erg belangrijk is in kantoren en schoolgebouwen. Een van de effecten is bijvoorbeeld een beter concentratievermogen. Om dit te bereiken is slechts het zo nu en dan open zetten van het raam helaas niet genoeg. Neem daarom contact op met Climapartners voor het installeren van het juiste ventilatiesysteem in uw gebouw.

Kies voor de service van Climapartners

Waarom u er nu juist voor zou moeten kiezen om de ventilatie in gebouwen door Climapartners te laten regelen? Wij zetten de voordelen van onze service op een rij:

  • We gebruiken enkel materialen van A-merken
  • We verzorgen het complete traject m.b.t. ventilatie volledig: het ontwerp, de levering, installatie, onderhoud en eventuele reparatie wanneer dit nodig is
  • U profiteert van 24/7 service
  • We zijn F-Gassen/STEK gecertificeerd en als specialist klimaatbeheersing aangesloten bij brancheorganisatie NVKL
  • We zorgen voor een snelle & professionele levering en montage

Offerte voor ventilatie in gebouwen

Neem direct contact op met Climapartners voor een topkwaliteit ventilatiesysteem. Wij bespreken graag de mogelijkheden, en voorzien u van een vrijblijvende offerte. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 072-7439958 of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Climapartners BV is dé expert in ventilatie in gebouwen!