• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Onderhoudscontract

Onderhoudscontract voor uw airco, warmtepomp of luchtbehandeling installatie

Met het afsluiten van een onderhoudscontract bij Climapartners Service BV bent u er van verzekerd dat uw installatie altijd voor 100% in topvorm is!

Climapartners Service BV is gespecialiseerd in het onderhouden en verlenen van service aan de meest uiteenlopende airconditioning-, warmtepomp-, en ventilatie systemen. Dit gaat van een wandmodel split systeem op de slaapkamer bij de particulier tot grote hotels en industriƫle toepassingen. Maar ook complete woonwijken met warmtepomp installaties of complete technische ruimten in kantoorgebouwen beheren en onderhouden wij volgens de huidige wet-, en regelgeving.

Onze service professionals gaan geen enkele uitdaging uit de weg en staan bekend om de prettige en klantgerichte werkwijze alsmede de vakkennis binnen ons specialisme. Bent u geĆÆnteresseerd in het afsluiten van een onderhoudscontract voor uw klimaatbeheersing installatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, onze adviseurs zijn u graag van dienst bij het opstellen van een op maat gemaakt onderhoudscontract.