• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Diensten

De airconditioning, warmtepomp en ventilatie oplossingen van Climapartners BV voor klimaatbeheersing in gebouwen en woningen zorgen niet alleen het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat, ze doen dat ook nog eens op zeer energie-efficiënte wijze, zodat ze niet alleen uw energieverbruik maar ook de CO2-uitstoot helpen te verlagen.

Onze airconditioning en warmtepomp systemen kunnen worden gecombineerd met verwarming- en ventilatiesystemen, luchtgordijnen, koelinstallaties en warmwatervoorzieningen, om zo een integrale oplossing te creëren en optimale energie-efficiëntie te bereiken.

Producten

Iedereen presteert beter in een aangenaam werkklimaat het gehele jaar door. Koelen in de zomer en verwarmen in de winter en dat allemaal met 1 energiezuinig klimaatbeheersing systeem, informeer naar de mogelijkheden. Ook voor ventilatie & luchtbehandeling zijn wij de aangewezen partner.

Ventilatie en een gezond binnenklimaat is zeer belangrijk in schoolgebouwen. Wij staan u als professionals graag bij in het gehele traject, van advies tot installatie. Climapartners is specialist in het frisse scholen project!

Een aangenaam binnenklimaat in uw horecagelegenheid is zeer belangrijk voor zowel uw gasten als personeel. Climapartners BV is F-gassen gecertificeerd specialist en is de aangewezen partner voor het perfecte binnenklimaat in de horeca, graag bespreken wij met u alle diensten en producten welke wij kunnen leveren.

Telecom-, data-, laag- en hoogspanningsruimten of de serverruimte in uw kantoor, Climapartners BV biedt u de juiste producten voor het perfect conditioneren van deze ruimten. Down-flow, up-flow precisie koelsystemen, rackkoeling, watergekoeld of via directe expansie, we staan u bij van advies tot montage…

Kinderdagverblijven moeten tegenwoordig aan veel eisen voldoen, daarbij is het binnenklimaat ook een belangrijke factor. Wij hebben de know-how in huis om ervoor te zorgen dat het binnenklimaat in uw kinderdagverblijf perfect is geconditioneerd en u aan alle eisen voldoet…

Operatiekamers in ziekenhuizen, cleanrooms, laboratoria en huisartsenpost, Climapartners BV heeft ook hier de juiste producten voor. Zeker in dit soort situaties is een uitgebalanceerd klimaatbeheersingsysteem een must! Climapartners BV staat u bij in het gehele traject van advies en calculatie tot montage en onderhoud…

De huidige airconditioning en warmtepomp systemen zijn leverbaar met een ingenieuze oplossingen qua koeltechniek voor o.a. supermarkten en tankstations. U kunt hierbij met slechts 1 systeem uw koel,- vriesmeubels, luchtgordijn, airconditioning units, koel,- vriescellen van de juiste temperaturen voorzien, informeer vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden.

Climapartners BV heeft reeds vele sportscholen en healthcentra van een aangenaam binnenklimaat voorzien. Airconditioning, luchtbehandeling, ventilatie, bevochtiging en ontvochtiging, wij zijn uw professionele partner op het gebied van totale klimaatbeheersing…