• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Bestelling & levering

Wij streven ernaar om het bestel- en leverproces zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Mocht u onverhoopt toch tegen vragen of andere problemen aanlopen dan kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Bestelproces

Wanneer u bij climapartners.nl een van onze producten wilt bestellen dan kunt in onze webshop/digitale showroom de diverse merken en modellen bekijken en vergelijken en tevens de richtprijs bekijken inclusief montage. Dit betreft een vanaf prijs aangezien elke installatie maatwerk betreft. Als u daadwerkelijk geïnteresseerd bent in een airconditioning systeem van Climapartners welke professioneel en volgens de huidige wetgeving geïnstalleerd wordt door onze gecertificeerde F-gassen monteurs dan kunt u via onze website een offerte aanvragen.

Er wordt dan contact opgenomen door één van onze adviseurs om bij u op locatie de situatie bekijken en samen met u de wensen en mogelijkheden te bespreken waarna wij een u offerte op maat zullen aanbieden.

Al u akkoord gaat met onze offerte wordt er nadat wij deze voor akkoord getekend retour hebben ontvangen door onze planning een afspraak met u gemaakt voor het installeren van de installatie.