Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Zaandam

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Zaandam

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Zaandam

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Zaandam

Kies voor de beste airco in Zaandam

Wenst u uw bedrijfspand of woning in Zaandam te laten voorzien van een goede warmtepomp, een degelijke airco of een gebruiksvriendelijk ventilatiesysteem? Maak dan een afspraak met Climapartners BV. Wij zijn gespecialiseerd in airconditioning systemen, warmtepomp installaties en ventilatiesystemen. Wij richten ons namelijk al meer dan 30 jaar op het installeren en onderhouden van een perfecte klimaatbeheersing. Kies hier ook voor in Zaandam!

Ontdek wat onze airconditioning systemen bijzonder maakt

Onze warmtepomp installaties realiseren een perfect evenwicht in de temperatuur. In de zomer koelt ons ventilatiesysteem uw pand, in de winter zorgt het voor een comfortabele warmte. Maar er zijn meer redenen een goede airco te laten installeren door onze airco installateur. Een warmtepomp laten installeren, zorgt er namelijk voor dat er altijd zuivere en frisse lucht in uw pand aanwezig is. Ook is de luchtvochtigheid in uw pand in Zaandam dankzij onze ventilatiesystemen voortdurend optimaal.

Verlaag met ons ventilatiesysteem uw energieverbruik

Onze airconditioning systemen voorzien uw woning of bedrijfspand in Zaandam dus eenvoudig van een perfect binnenklimaat. Maar dat is nog niet alles. Zo verlaagt u hiermee ook uw CO₂-uitstoot! Onze airconditioning systemen, die op warmtepompen zijn gebaseerd, zijn namelijk energie-efficiënt. Dit is ideaal voor zowel het milieu als voor uw portemonnee. Onze warmtepomp installaties bieden een alles-in-één-oplossing voor zowel particulieren als bedrijven. En omdat wij niet merkafhankelijk, hebben we voor elk budget een passende oplossing.

Laat onze warmtepomp installateur een airco bij u installeren

Onze ervaren airco installateur verzorgt graag de installatie van uw ventilatiesysteem. Wij begeleiden u dan tijdens het gehele proces. Zo stellen we samen met u het ontwerp af, verzorgen we de montage en verrichten het benodigde onderhoud. Ook voeren we calculaties uit, leveren wij desgewenst advies en kunt u ons inschakelen voor directe service in Zaandam. Alle merken airconditioning en ventilatiesystemen kunnen wij installeren en onderhouden. Heeft u als particulier een single- of multisplit systeem? Of beschikt uw bedrijf over een industrieel VRV/VRF systeem of een grote koudwatermachine? Geen probleem!

Wanneer mogen wij in Zaandam een warmtepomp installeren?

U begrijpt, Climapartners BV kan uw woning of bedrijf in Zaandam van een gezond en optimaal binnenklimaat voorzien. Benader ons door te bellen naar 072-7439958, stuur een mail naar info@climapartners.nl of vul ons online contactformulier in. Wanneer mag onze installateur een ventilatiesysteem, warmtepomp of airco installeren in Zaandam?

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten