Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning
Wieringerwerf

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen
Wieringerwerf

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie
Wieringerwerf

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Wieringerwerf

Kies in Wieringerwerf voor de beste airco

Neem contact op met Climapartners BV als u interesse heeft in een warmtepomp, airco of ventilatiesysteem in Wieringerwerf. Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in het installeren en onderhouden van allerhande airconditioning systemen, warmtepomp installaties en ventilatiesystemen. Heeft u ook interesse in een perfecte klimaatbeheersing? Schakel ons dan in in Wieringerwerf!

Ontdek de voordelen van onze airconditioning systemen

Dankzij onze warmtepomp installaties geniet u straks van een perfect evenwicht in de temperatuur. Zo wordt uw pand door ons ventilatiesysteem in de winter lekker verwarmd, en in de zomer heerlijk gekoeld. Maar een goede airco laten installeren door onze airco installateur, biedt u nog meer voordelen. Zo is er altijd zuivere en frisse lucht in uw pand aanwezig, nadat u een warmtepomp heeft laten installeren. Bovendien houden onze ventilatiesystemen voortdurend de luchtvochtigheid in uw pand in Wieringerwerf optimaal.

Bespaar op uw energieverbruik met ons ventilatiesysteem

Als u in uw woning of bedrijfspand in Wieringerwerf een perfect binnenklimaat wenst, bieden onze airconditioning systemen uitkomst. Bovendien verlaagt u hiermee uw CO₂-uitstoot! Onze airconditioning systemen, die gebaseerd zijn op warmtepompen, zijn namelijk energie-efficiënt. Zo bespaart u het milieu én bespaart u op uw energiekosten. Voor bedrijven bieden onze warmtepomp installaties een alles-in-één-oplossing. En we hebben voor elk budget een passende oplossing, omdat wij niet merkafhankelijk zijn!

Nodig onze warmtepomp installateur uit een airco te installeren

Onze aanpak staat bekend om haar complete begeleiding. Zo bespreken we eerst uitvoerig met u het ontwerp. Daarna verzorgen wij graag de montage van de installatie. Is er onderhoud nodig? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Verder voeren we calculaties uit, geven we advies en bieden we snelle service in Wieringerwerf. Kortom, de installatie van uw ventilatiesysteem ligt bij onze airco installateur in juiste handen. Wij kunnen alle merken ventilatiesystemen en airconditioning installeren en onderhouden. Is uw bedrijf voorzien van een groot VRV/VRF systeem of een industriële koudwatermachine? Schakel ons dan in!

Laat ons een warmtepomp installeren in Wieringerwerf

Kortom, schakel Climapartners BV in als u een optimaal en gezond binnenklimaat wenst in uw woning of bedrijf in Wieringerwerf. Neem contact met ons op door te bellen naar 072-7439958, stuur een e-mail naar info@climapartners.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Onze installateur rijdt graag naar Wieringerwerf om een ventilatiesysteem, warmtepomp of airco te installeren!

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten