• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Utrecht

Profiteer in Utrecht van perfecte airco

Climapartners BV helpt u graag aan een goede warmtepomp, airco of een ventilatiesysteem in Utrecht. Al meer dan 30 jaar zorgen wij voor een perfecte klimaatbeheersing bij particulieren en bedrijven. Wilt u dat wij ook airconditioning systemen, warmtepomp installaties en ventilatiesystemen bij u installeren en onderhouden? Nodig onze specialisten dan uit in Utrecht!

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Dit zijn de voordelen van onze airconditioning systemen

Met onze warmtepomp installaties geniet u van een perfecte temperatuurbeheersing. In de winter zorgt ons ventilatiesysteem voor een lekker warm binnenklimaat. In de zomer zorgen onze installaties juist voor een prettige koeling. Kortom, laat u onze airco installateur een airco bij u installeren? Dan profiteert u van vele voordelen. Zo is er, nadat u een warmtepomp laat installeren, altijd zuivere en frisse lucht aanwezig in uw pand. Bovendien houden onze ventilatiesystemen de luchtvochtigheid in uw pand in Utrecht voortdurend op orde.

Verminder met ons ventilatiesysteem uw energieverbruik

Onze airconditioning systemen zijn gebaseerd op warmtepompen. Bovendien zijn ze energie-efficiënt. Hierdoor zal uw CO₂-uitstoot enorm verminderen! Met onze systemen geniet u in Utrecht dus milieu- en kostenbesparend van een gezond binnenklimaat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen met onze airconditioning systemen het milieu én hun energiekosten besparen. Een ander financieel voordeel is dat wij niet merkafhankelijk zijn. Hierdoor hebben we voor elk budget een geschikte alles-in-één-oplossing. Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van warmtepomp installaties!

Laat een airco installeren door onze warmtepomp installateur

Als u ons de installatie van uw ventilatiesysteem laat verzorgen, geniet u van een complete begeleiding. Eerst bespreken we met u het ontwerp. Desgewenst voorzien wij u van passend advies. Daarna volgt de montage van uw gewenste installatie. Ter controle voeren we calculaties uit. Om uw airconditioning optimaal te houden, voeren we graag het benodigde onderhoud uit. Is er sprake van een storing? Dan komt onze airco installateur direct naar Utrecht voor snelle service. Wij kunnen alle soorten ventilatiesystemen installeren en onderhouden. Of het nou om een single- of multisplit systeem van een particulier gaat, of om een koudwatermachine of VRV/VRF systeem van een groot bedrijf.

Welke warmtepomp mogen wij installeren in Utrecht?

Kortom, schakel Climapartners BV in als u een perfecte klimaatbeheersing in uw woning of bedrijf in Utrecht wenst. Bel direct naar 072-7439958, stuur een e-mail naar info@climapartners.nl of laat uw gegevens achter op ons online contactformulier. Onze installateur komt graag in Utrecht een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem installeren!

GEREALISEERDE PROJECTEN