Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Uithoorn

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Uithoorn

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Uithoorn

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Uithoorn

Stap in Uithoorn over op perfecte airco

Schakel Climapartners BV in als u een goede airco, warmtepomp of een ventilatiesysteem wenst in Uithoorn. Wij helpen bedrijven namelijk al meer dan 30 jaar aan een optimale klimaatbeheersing. Wij kunnen ventilatiesystemen, airconditioning systemen en warmtepomp installaties bij u installeren en onderhouden. Laat ons vandaag nog weten wat wij voor u in Uithoorn mogen betekenen!

Dit zijn de voordelen van onze airconditioning systemen

Wij wijzen u graag op de vele voordelen van onze warmtepomp installaties. Ten eerste is er de perfecte temperatuurbeheersing. Een warm pand in de winter, een koel pand in de zomer. Maar er is nog veel meer profijt te halen, als u onze airco installateur een airco laat installeren in uw woning, kantoor, school, datacenter, restaurant, hotel of waar dan ook. Een warmtepomp laten installeren, zorgt er namelijk voor dat de luchtvochtigheid in uw pand in Uithoorn voortdurend op orde is. Ook zal er dankzij onze ventilatiesystemen altijd zuivere en frisse lucht in uw pand aanwezig zijn.

Verlaag met ons ventilatiesysteem uw energieverbruik

Onze airconditioning systemen zijn niet alleen gebaseerd op duurzame warmtepompen, ze zijn ook nog eens energie-efficiënt. Dit betekent dat ze uw CO₂-uitstoot in Uithoorn enorm doen verlagen. U heeft hiermee dus een gezond binnenklimaat dat zowel kosten- als milieubesparend is. Wat ook erg prettig is, is dat onze airconditioning systemen beschikbaar zijn voor elk bedrijf. En omdat wij merkonafhankelijk te werk gaan, kunnen we iedereen een geschikte alles-in-één-oplossing bieden. Er zijn immers warmtepomp installaties voor elk budget.

Laat een airco installeren door onze warmtepomp installateur

Mogen wij uw ventilatiesysteem installeren? Dan helpen wij u van A tot Z. Onze aanpak begint met het bepalen van het ontwerp van uw systeem. Geef uw wensen aan ons door en laat ons u voorzien van passend advies. Onze airco installateur monteert uw gewenste installatie graag voor u. Ook voert hij calculaties uit. Om uw airconditioning optimaal te houden, zullen we deze grondig voor u onderhouden. Onze snelle service is in no time in Uithoorn. Heeft uw bedrijf een grote koudwatermachine of een VRV/VRF systeem? Is uw woning voorzien van een single- of multisplit systeem? Wij installeren en onderhouden alle soorten ventilatiesystemen.

Welke warmtepomp mogen wij in Uithoorn installeren?

Heeft u interesse in een perfecte klimaatbeheersing voor uw woning of bedrijf in Uithoorn? Schakel Climapartners BV in. Bel naar 072-7439958, stuur een e-mail naar info@climapartners.nl of vul ons online contactformulier in. Voor het installeren van een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem in Uithoorn, bent u bij onze installateur aan het juiste adres!

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten