• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Uithoorn

Stap in Uithoorn over op perfecte airco

Schakel Climapartners BV in als u een goede airco, warmtepomp of een ventilatiesysteem wenst in Uithoorn. Wij helpen bedrijven namelijk al meer dan 30 jaar aan een optimale klimaatbeheersing. Wij kunnen ventilatiesystemen, airconditioning systemen en warmtepomp installaties bij u installeren en onderhouden. Laat ons vandaag nog weten wat wij voor u in Uithoorn mogen betekenen!

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Dit zijn de voordelen van onze airconditioning systemen

Wij wijzen u graag op de vele voordelen van onze warmtepomp installaties. Ten eerste is er de perfecte temperatuurbeheersing. Een warm pand in de winter, een koel pand in de zomer. Maar er is nog veel meer profijt te halen, als u onze airco installateur een airco laat installeren in uw woning, kantoor, school, datacenter, restaurant, hotel of waar dan ook. Een warmtepomp laten installeren, zorgt er namelijk voor dat de luchtvochtigheid in uw pand in Uithoorn voortdurend op orde is. Ook zal er dankzij onze ventilatiesystemen altijd zuivere en frisse lucht in uw pand aanwezig zijn.

Verlaag met ons ventilatiesysteem uw energieverbruik

Onze airconditioning systemen zijn niet alleen gebaseerd op duurzame warmtepompen, ze zijn ook nog eens energie-efficiënt. Dit betekent dat ze uw CO₂-uitstoot in Uithoorn enorm doen verlagen. U heeft hiermee dus een gezond binnenklimaat dat zowel kosten- als milieubesparend is. Wat ook erg prettig is, is dat onze airconditioning systemen beschikbaar zijn voor elk bedrijf. En omdat wij merkonafhankelijk te werk gaan, kunnen we iedereen een geschikte alles-in-één-oplossing bieden. Er zijn immers warmtepomp installaties voor elk budget.

Laat een airco installeren door onze warmtepomp installateur

Mogen wij uw ventilatiesysteem installeren? Dan helpen wij u van A tot Z. Onze aanpak begint met het bepalen van het ontwerp van uw systeem. Geef uw wensen aan ons door en laat ons u voorzien van passend advies. Onze airco installateur monteert uw gewenste installatie graag voor u. Ook voert hij calculaties uit. Om uw airconditioning optimaal te houden, zullen we deze grondig voor u onderhouden. Onze snelle service is in no time in Uithoorn. Heeft uw bedrijf een grote koudwatermachine of een VRV/VRF systeem? Is uw woning voorzien van een single- of multisplit systeem? Wij installeren en onderhouden alle soorten ventilatiesystemen.

Welke warmtepomp mogen wij in Uithoorn installeren?

Heeft u interesse in een perfecte klimaatbeheersing voor uw woning of bedrijf in Uithoorn? Schakel Climapartners BV in. Bel naar 072-7439958, stuur een e-mail naar info@climapartners.nl of vul ons online contactformulier in. Voor het installeren van een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem in Uithoorn, bent u bij onze installateur aan het juiste adres!

GEREALISEERDE PROJECTEN