Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag verder  Airconditioning Texel

  Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

  Warmtepompen Texel

  Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

  Ventilatie Texel

  Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

  Airco en warmtepomp installateur Texel

  Kies voor een perfecte airco in Texel

  Wenst u een goed ventilatiesysteem, een prima airco of een warmtepomp in Texel? Benader Climapartners BV. Al ruim 30 jaar helpen wij particulieren en bedrijven aan een optimale klimaatbeheersing. Voor het installeren en onderhouden van warmtepomp installaties, ventilatiesystemen en airconditioning systemen in Texel, bent u bij ons aan het juiste adres.

  Ontdek de voordelen van onze airconditioning systemen

  Warmtepomp installaties bieden vele voordelen. Zo zorgen ze in de winter voor een warm pand en in de zomer voor een koel pand. Maar deze perfecte temperatuurbeheersing is niet uw enige profijt. Laat u onze airco installateur een airco installeren in uw woning, kantoor, restaurant, hotel, school of datacenter? Dan is de luchtvochtigheid aldaar voortdurend op orde. Ook zorgen onze ventilatiesystemen ervoor dat er altijd zuivere en frisse lucht is in uw pand in Texel. Kortom, laat een warmtepomp installeren!

  Profiteer met ons ventilatiesysteem van een lager energieverbruik

  Onze airconditioning systemen staan bekend om hun energie-efficiënte karakter. Dit betekent dat onze airconditioning systemen uw CO₂-uitstoot in Texel zeer verlagen. Als resultaat beschikt u over een gezond binnenklimaat dat het milieu bespaart én uw energiekosten verlaagt. Wat geldbesparing betreft: wij werken merkonafhankelijk. Hierdoor bieden wij warmtepomp installaties voor elk budget aan. U begrijpt, voor elke particulier en voor elk bedrijf hebben wij een passende alles-in-één-oplossing aangaande klimaatbeheersing.

  Laat onze warmtepomp installateur uw airco installeren en onderhouden

  Als u ons uw ventilatiesysteem laat installeren, staan wij u bij van A tot Z. Eerst bepalen we het ontwerp van uw systeem. Laat ons u hierin vrijblijvend adviseren. Vervolgens zal onze airco installateur uw gewenste installatie monteren in Texel. Ook kunnen er calculaties worden uitgevoerd. Wij houden uw airconditioning graag in optimale staat. Laat deze daarom ook meteen door ons onderhouden. Groot voordeel is dat wij alle soorten ventilatiesystemen kunnen installeren en onderhouden. Ons maakt het dus niet uit of u een koudwatermachine, een VRV/VRF systeem een singlesplit of een multisplit systeem heeft. Schakel ons direct in!

  Draag het installeren van de warmtepomp in Texel aan ons over

  Wenst u een optimale klimaatbeheersing in uw woning of bedrijf in Texel? Benader Climapartners BV door te bellen naar 072-7439958, stuur een e-mail naar info@climapartners.nl of vul ons online contactformulier in. Onze installateur komt graag uw gewenste airco, warmtepomp of ventilatiesysteem installeren in Texel!

  Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

  Climapartners BV

  Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

  Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

  Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

  Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

  Klanten aan het woord

  Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

  Dhr. F. de Vries

  Laatste projecten