• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Schagen

Laat ons een perfecte airco installeren in Schagen

Wenst u in Schagen een prima airco, een goed ventilatiesysteem of een warmtepomp? Neem contact op met Climapartners BV. Wij voorzien al ruim 30 jaar bedrijfspanden en woningen van een optimale klimaatbeheersing. Wij komen niet alleen warmtepomp installaties, airconditioning systemen en ventilatiesystemen installeren in Schagen, maar willen ze ook voor u onderhouden.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Deze voordelen bieden onze airconditioning systemen

Wilt u dat uw pand in de zomer lekker koel is, en in de winter juist lekker warm? Kies dan voor onze warmtepomp installaties. Deze ventilatiesystemen zorgen namelijk voor een optimale temperatuurbeheersing. En dat is nog niet alles. Zo geniet u gegarandeerd van een perfecte luchtvochtigheid, als u onze airco installateur een airco laat installeren in uw woning, school, kantoor, hotel, restaurant of datacenter. En vergeet niet dat er straks te allen tijde een heerlijke, zuivere en frisse lucht in uw pand in Schagen aanwezig is. U begrijpt, een warmtepomp laten installeren, levert u vele voordelen op!

Profiteer van een lager energieverbruik met ons ventilatiesysteem

Wat onze airconditioning systemen zo bijzonder maakt, is dat ze zeer energie-efficiënt zijn. Dankzij deze eigenschap verlagen de airconditioning systemen uw CO₂-uitstoot in Schagen aanzienlijk. U bespaart met onze producten dus niet alleen het milieu, maar ook uw energiekosten. De financiële voordelen houden hier bovendien nog niet op. Zo hebben wij voor elk budget een passende alles-in-één-oplossing aangaande klimaatbeheersing. Wij werken namelijk onafhankelijk van merken. Kortom, wij kunnen elk bedrijf aan een gezond binnenklimaat helpen. Benieuwd naar al onze warmtepomp installaties? Neem contact met ons op.

Onze warmtepomp installateur komt uw airco installeren én onderhouden

Onze aanpak geldt van A tot Z. Het begint met het ontwikkelen van het ontwerp van uw systeem. Hierin willen wij u desgewenst vrijblijvend adviseren. Vervolgens zal onze airco installateur uw ventilatiesysteem installeren in Schagen. En er worden calculaties uitgevoerd. Omdat wij uw airconditioning graag in optimale staat houden, komen wij deze graag voor u onderhouden. Het maakt ons daarbij niet uit of u bijvoorbeeld een singlesplit, een multisplit, een koudwatermachine of een VRV/VRF systeem heeft. Wij kunnen namelijk alle soorten ventilatiesystemen onderhouden!

Schakel ons in Schagen in om een warmtepomp te installeren

Benader Climapartners BV als u een optimale klimaatbeheersing wenst in uw woning of bedrijfspand in Schagen. Bel naar 072-7439958, mail naar info@climapartners.nl of vul ons online contactformulier in. Onze installateur komt graag naar Schagen om uw gewenste airco, ventilatiesysteem of warmtepomp te installeren!

GEREALISEERDE PROJECTEN