Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Schagen

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Schagen

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Schagen

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Schagen

Laat ons een perfecte airco installeren in Schagen

Wenst u in Schagen een prima airco, een goed ventilatiesysteem of een warmtepomp? Neem contact op met Climapartners BV. Wij voorzien al ruim 30 jaar bedrijfspanden en woningen van een optimale klimaatbeheersing. Wij komen niet alleen warmtepomp installaties, airconditioning systemen en ventilatiesystemen installeren in Schagen, maar willen ze ook voor u onderhouden.

Deze voordelen bieden onze airconditioning systemen

Wilt u dat uw pand in de zomer lekker koel is, en in de winter juist lekker warm? Kies dan voor onze warmtepomp installaties. Deze ventilatiesystemen zorgen namelijk voor een optimale temperatuurbeheersing. En dat is nog niet alles. Zo geniet u gegarandeerd van een perfecte luchtvochtigheid, als u onze airco installateur een airco laat installeren in uw woning, school, kantoor, hotel, restaurant of datacenter. En vergeet niet dat er straks te allen tijde een heerlijke, zuivere en frisse lucht in uw pand in Schagen aanwezig is. U begrijpt, een warmtepomp laten installeren, levert u vele voordelen op!

Profiteer van een lager energieverbruik met ons ventilatiesysteem

Wat onze airconditioning systemen zo bijzonder maakt, is dat ze zeer energie-efficiënt zijn. Dankzij deze eigenschap verlagen de airconditioning systemen uw CO₂-uitstoot in Schagen aanzienlijk. U bespaart met onze producten dus niet alleen het milieu, maar ook uw energiekosten. De financiële voordelen houden hier bovendien nog niet op. Zo hebben wij voor elk budget een passende alles-in-één-oplossing aangaande klimaatbeheersing. Wij werken namelijk onafhankelijk van merken. Kortom, wij kunnen elk bedrijf aan een gezond binnenklimaat helpen. Benieuwd naar al onze warmtepomp installaties? Neem contact met ons op.

Onze warmtepomp installateur komt uw airco installeren én onderhouden

Onze aanpak geldt van A tot Z. Het begint met het ontwikkelen van het ontwerp van uw systeem. Hierin willen wij u desgewenst vrijblijvend adviseren. Vervolgens zal onze airco installateur uw ventilatiesysteem installeren in Schagen. En er worden calculaties uitgevoerd. Omdat wij uw airconditioning graag in optimale staat houden, komen wij deze graag voor u onderhouden. Het maakt ons daarbij niet uit of u bijvoorbeeld een singlesplit, een multisplit, een koudwatermachine of een VRV/VRF systeem heeft. Wij kunnen namelijk alle soorten ventilatiesystemen onderhouden!

Schakel ons in Schagen in om een warmtepomp te installeren

Benader Climapartners BV als u een optimale klimaatbeheersing wenst in uw woning of bedrijfspand in Schagen. Bel naar 072-7439958, mail naar info@climapartners.nl of vul ons online contactformulier in. Onze installateur komt graag naar Schagen om uw gewenste airco, ventilatiesysteem of warmtepomp te installeren!

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten