Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Purmerend

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Purmerend

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Purmerend

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Purmerend

Laat ons een perfecte airco installeren in Purmerend

Schakel Climapartners BV in als u uw pand in Purmerend wilt verrijken met een prima airco, een goed ventilatiesysteem of een warmtepomp. Al meer dan 30 zorgen wij dat bedrijfspanden en woningen beschikken over een optimale klimaatbeheersing. Naast dat wij ventilatiesystemen, warmtepomp installaties en airconditioning systemen installeren, kunnen wij deze ook voor u onderhouden in Purmerend.

Onze airconditioning systemen bieden mooie voordelen

Wilt u in de winter een lekker warme woon- of werkomgeving? En functioneert u pas optimaal in de zomer als uw woning of bedrijfspand juist lekker koel is? Onze warmtepomp installaties zorgen hiervoor. U geniet van een optimale temperatuurbeheersing met onze ventilatiesystemen. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat de airco die u laat installeren, de luchtvochtigheid in uw datacenter, kantoor, woning, school, hotel of restaurant optimaal houdt. Ook zorgt onze airco installateur er voor dat er in uw pand in Purmerend altijd een zuivere en frisse lucht aanwezig is. Kortom, laat ons een warmtepomp bij u installeren!

Kies voor een lager energieverbruik met ons ventilatiesysteem

Wist u al dat onze airconditioning systemen energie-efficiënt zijn? Dit zorgt ervoor dat ze uw CO₂-uitstoot in Purmerend aanzienlijk verlagen. Met onze warmtepomp installaties bespaart u daardoor het milieu én uw energiekosten. Helemaal leuk is dat de financiële voordelen hier nog niet ophouden. Wij hebben namelijk voor elk budget een geschikte alles-in-één-oplossing in klimaatbeheersing. Dit komt omdat wij onafhankelijk zijn van merken. Hierdoor hebben we al zeer veel bedrijven aan een gezond binnenklimaat kunnen helpen. Meer weten over onze airconditioning systemen? Neem contact met ons op.

Nodig onze warmtepomp installateur uit om uw airco te installeren

Wij zijn graag uw complete partner op het gebied van airconditioning. Daarom stellen wij eerst met u een ontwerp op, komt onze airco installateur uw ventilatiesysteem installeren in Purmerend en verzorgen we het benodigde onderhoud daarna. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor advies, calculaties en directe service bij storingen. Heeft u reeds een systeem? Een single- of multi split bijvoorbeeld? VRV/VRF systeem? Of een koudwatermachine misschien? Geen probleem. Wij kunnen overweg met alle soorten ventilatiesystemen!

Haal ons naar Purmerend om een warmtepomp te installeren

Climapartners BV helpt u graag aan een optimale klimaatbeheersing in Purmerend. Schakel ons direct in door te bellen naar 072-7439958, mail naar info@climapartners.nl of vul ons online contactformulier in. Wanneer mag onze warmtepomp installateur een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem installeren in Purmerend?

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten