• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Purmerend

Laat ons een perfecte airco installeren in Purmerend

Schakel Climapartners BV in als u uw pand in Purmerend wilt verrijken met een prima airco, een goed ventilatiesysteem of een warmtepomp. Al meer dan 30 zorgen wij dat bedrijfspanden en woningen beschikken over een optimale klimaatbeheersing. Naast dat wij ventilatiesystemen, warmtepomp installaties en airconditioning systemen installeren, kunnen wij deze ook voor u onderhouden in Purmerend.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Onze airconditioning systemen bieden mooie voordelen

Wilt u in de winter een lekker warme woon- of werkomgeving? En functioneert u pas optimaal in de zomer als uw woning of bedrijfspand juist lekker koel is? Onze warmtepomp installaties zorgen hiervoor. U geniet van een optimale temperatuurbeheersing met onze ventilatiesystemen. Daarnaast bent u ervan verzekerd dat de airco die u laat installeren, de luchtvochtigheid in uw datacenter, kantoor, woning, school, hotel of restaurant optimaal houdt. Ook zorgt onze airco installateur er voor dat er in uw pand in Purmerend altijd een zuivere en frisse lucht aanwezig is. Kortom, laat ons een warmtepomp bij u installeren!

Kies voor een lager energieverbruik met ons ventilatiesysteem

Wist u al dat onze airconditioning systemen energie-efficiënt zijn? Dit zorgt ervoor dat ze uw CO₂-uitstoot in Purmerend aanzienlijk verlagen. Met onze warmtepomp installaties bespaart u daardoor het milieu én uw energiekosten. Helemaal leuk is dat de financiële voordelen hier nog niet ophouden. Wij hebben namelijk voor elk budget een geschikte alles-in-één-oplossing in klimaatbeheersing. Dit komt omdat wij onafhankelijk zijn van merken. Hierdoor hebben we al zeer veel bedrijven aan een gezond binnenklimaat kunnen helpen. Meer weten over onze airconditioning systemen? Neem contact met ons op.

Nodig onze warmtepomp installateur uit om uw airco te installeren

Wij zijn graag uw complete partner op het gebied van airconditioning. Daarom stellen wij eerst met u een ontwerp op, komt onze airco installateur uw ventilatiesysteem installeren in Purmerend en verzorgen we het benodigde onderhoud daarna. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor advies, calculaties en directe service bij storingen. Heeft u reeds een systeem? Een single- of multi split bijvoorbeeld? VRV/VRF systeem? Of een koudwatermachine misschien? Geen probleem. Wij kunnen overweg met alle soorten ventilatiesystemen!

Haal ons naar Purmerend om een warmtepomp te installeren

Climapartners BV helpt u graag aan een optimale klimaatbeheersing in Purmerend. Schakel ons direct in door te bellen naar 072-7439958, mail naar info@climapartners.nl of vul ons online contactformulier in. Wanneer mag onze warmtepomp installateur een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem installeren in Purmerend?

GEREALISEERDE PROJECTEN