Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Noordwijk

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Noordwijk

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Noordwijk

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Noordwijk

Een perfecte airco laten installeren in Noordwijk

Wilt u uw pand in Noordwijk verrijken met een warmtepomp, airco of een goed ventilatiesysteem? Neem contact op met Climapartners BV. Wij helpen allerhande woningen en bedrijfspanden al ruim 30 jaar aan een optimale klimaatbeheersing. Wilt u dat wij uw gewenste airconditioning systemen, warmtepomp installaties of ventilatiesystemen komen installeren? Laat ons deze dan ook meteen onderhouden in Noordwijk.

Profiteer optimaal van onze airconditioning systemen

Voelt u zich in de winter het best als het binnenshuis lekker warm is? Maar wenst u in de zomer juist te wonen en werken in een koeler binnenklimaat? Schaf dan onze warmtepomp installaties aan. Deze ventilatiesystemen garanderen u een optimale temperatuurbeheersing. Laat u ons airco bij u installeren? Dan blijft de luchtvochtigheid in uw pand altijd optimaal. Ook zal er in uw datacenter, hotel, restaurant, kantoor, woning of school in Noordwijk altijd een zuivere en frisse lucht aanwezig zijn. Wanneer mag onze airco installateur een warmtepomp bij u installeren?

Betaal minder energiekosten dankzij ons ventilatiesysteem

Wist u al dat u met onze airconditioning systemen uw energiekosten enorm kunt verlagen? Onze warmtepomp installaties zijn namelijk energie-efficiënt. Dit betekent dat ze uw CO₂-uitstoot aanmerkelijk verlagen. U draagt hiermee in Noordwijk dus ook nog bij aan het behoud van het milieu. Om terug te komen op de financiële voordelen: voor elk budget hebben wij een geschikte alles-in-één-oplossing in klimaatbeheersing. Wij opereren namelijk onafhankelijk van merken. Zo kunnen we legio bedrijven aan een optimaal binnenklimaat helpen. Vraag ons naar meer informatie over onze airconditioning systemen.

Nodig onze warmtepomp installateur uit om uw airco te installeren

Op het gebied van airconditioning vormen wij graag uw complete partner. Laat ons daarom eerst een ontwerp met u opstellen. Vervolgens zal onze airco installateur dit ventilatiesysteem bij u installeren in Noordwijk. Ook zullen we deze desgewenst voor u onderhouden. Verder zijn wij in te schakelen voor advies, calculaties en directe service bij noodsituaties. Beschikt u reeds over een installatie? VRV/VRF systeem bijvoorbeeld? Een koudwatermachine? Of heeft u een single- of multisplit? Wat het ook is, wij zijn bekwaam met alle soorten ventilatiesystemen!

Laat ons in Noordwijk een warmtepomp installeren

Climapartners BV verrijkt uw pand in Noordwijk graag van een optimale klimaatbeheersing. Neem contact met ons op via 072-7439958, stuur een mail naar info@climapartners.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Wij horen graag wanneer onze warmtepomp installateur een ventilatiesysteem, airco of warmtepomp mag installeren in Noordwijk!

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten