Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning
Middenbeemster

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen
Middenbeemster

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie
Middenbeemster

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Middenbeemster

Laat ons een perfecte airco installeren in Middenbeemster

Neem contact op met Climapartners BV als u uw pand in Middenbeemster wilt verrijken met airco, een ventilatiesysteem of een warmtepomp. Ventilatiesystemen, airconditioning systemen en warmtepomp installaties installeren in woningen en bedrijfspanden, doen wij namelijk al meer dan 30 jaar. Heeft u ook behoefte aan een optimale klimaatbeheersing? Maak dan een afspraak met onze airco installateur in Middenbeemster.

Dit zijn de voordelen van onze airconditioning systemen

In de winter wilt u het binnenshuis waarschijnlijk lekker warm hebben. In de zomer woont en werkt het juist stukken fijner als het binnenklimaat wat koeler is. Onze warmtepomp installaties zorgen voor beide situaties. Profiteer voortaan ook van een optimale temperatuurbeheersing met onze ventilatiesystemen. Mogen wij airco bij u installeren? Dan hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de luchtvochtigheid in uw pand. En er zal te allen tijde een frisse en zuivere lucht aanwezig zijn in uw kantoor, woning, datacenter, hotel, restaurant of school in Middenbeemster. Kortom, laat ons een warmtepomp installeren!

Wees voordeliger uit dankzij ons ventilatiesysteem

Met onze airconditioning systemen kunt u uw energiekosten aanzienlijk verlagen. Dit komt omdat onze warmtepomp installaties energie-efficiënt zijn. In andere woorden: ze verlagen uw CO₂-uitstoot. Hiermee draagt u in Middenbeemster bovendien bij aan een beter milieu. Qua financiële voordelen hebben we u zelfs nog meer te bieden. Omdat wij onafhankelijk van merken werken, kunnen we voor elk budget een geschikte alles-in-één-oplossing in klimaatbeheersing vinden. Wij hebben niet voor niets al vele bedrijven aan een optimaal binnenklimaat kunnen helpen. Ontdek ook al onze airconditioning systemen!

Onze warmtepomp installateur kan meer dan alleen uw airco installeren

Als het gaat om airconditioning zijn wij graag uw complete partner. Zo stellen wij een passend ontwerp voor u op, komt onze airco installateur uw gewenste ventilatiesysteem bij u installeren en zal hij deze desgewenst voor u onderhouden. Bovendien kunt u bij ons terecht voor advies, calculaties en directe service in het geval van een storing. Beschikt u reeds over een klimaatbeheersingssysteem in Middenbeemster? Een koudwatermachine, een VRV/VRF systeem of een single- of multisplit bijvoorbeeld? Wij kunnen alle ventilatiesystemen installeren en onderhouden.

Welke warmtepomp mogen wij installeren in Middenbeemster?

Climapartners BV is uw allround partner op het gebied van een optimale klimaatbeheersing in Middenbeemster. Benader ons via 072-7439958, stuur een e-mail naar info@climapartners.nl of laat een bericht achter op ons online contactformulier. Onze warmtepomp installateur brengt graag een bezoekje aan Middenbeemster om een airco, ventilatiesysteem of warmtepomp te installeren!

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten