Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Medemblik

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Medemblik

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Medemblik

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Medemblik

Duurzame warmtepomp en airco installaties in Medemblik

Als u op zoek bent naar een warmtepomp, ventilatiesysteem of airco voor in Medemblik, dan is Climapartners BV uw ideale partner. Wij voorzien u graag van een duurzame warmte of koelsysteem voor bij uw thuis of binnen uw bedrijf. Ons brede assortiment bestaat uit duurzame systemen van topkwaliteit. U heeft tevens keuze uit vele soorten en maten. Dus zoekt u een gebruiksvriendelijk systeem, dan bent u bij ons verzekerd van een optimaal binnenklimaat. Naast een snelle levering en installatie, geven wij ook professioneel advies. Heeft u te maken met een storing of ander probleem? Benader ons dan ook voor calamiteiten. Als bedrijf kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud aan uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem in Medemblik.

Koelen en verwarmen met één energiezuinig systeem

Wenst u een ventilatiesysteem, airco of warmtepomp in Medemblik? Of wilt u koelen en verwarmen? Bij Climapartners is het mogelijk om uw warmtepomp en airconditioning te combineren met ventilatie en verwarmingssystemen. Zo behoudt u zowel een koele als warmte temperatuur in huis met één systeem. Dit energie-efficiënte systeem zorgt voor een goede luchtdichtheid. Zo houdt u het energieverbruik zo laag mogelijk. Zoekt u een koel- en/of warmtesysteem voor uw bedrijf? Uw zult merken dat uw werknemers het hele jaar door beter presteren in een aangenaam werkklimaat. Vandaar dat dit systeem ook zeer efficiënt is in onder andere kantoorgebouwen, ziekenhuizen, scholen en hotels. Voor bedrijven bieden wij grote koudwatermachines en VRV/VRF systemen aan. Welke u ook wenst, wij komen graag uw ventilatiesysteem, warmtepomp en/of airco installeren in Medemblik.

Ervaar de voordelen van Climapartners BV

Onze gecertificeerde specialisten zorgen er ervoor dat u het in Medemblik heerlijk koel heeft in die hete zomerdagen en behaaglijk warm tijdens de koude winterdagen. Zo profiteert u het hele jaar door van een perfecte balans tussen ventilatie, temperatuur en luchtzuivering. Tevens werken wij uitsluitend met airconditioning apparatuur van topkwaliteit! Daarnaast ervaart u bij ons:

  • Snelle service en levering
  • Ingevulde werkrapporten en de juiste (CFK) documenten
  • Een team van erkende en gediplomeerde professionals
  • Energiebesparing door onze energie-efficiënte systemen
  • Voordelige prijs die past binnen uw budget

Ventilatiesysteem, airco en/of warmtepomp installeren in Medemblik?

Mogen wij u in Medemblik voorzien van een ventilatiesysteem, warmtepomp of airco? Dan bent u jarenlang verzekerd van een fijne klimaatbeheersing. Laat u door ons, naast de installaties, ook het onderhoud uitvoeren? Dan gaat uw energiezuinige systeem nog langer mee. Bel ons direct op: 072-7439958 of stuur ons een e-mail: info@climapartners.nl. Wanneer schakelt u onze installateur in om uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem te installeren in Medemblik?

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten