Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Lelystad

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Lelystad

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Lelystad

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Lelystad

Energie-efficiënte installaties voor een ideaal klimaat in Lelystad

Een airconditioning, warmtepomp of ventilatiesysteem biedt in Lelystad de oplossing voor een aangename temperatuur. Of u nu voor thuis, voor kantoor of voor uw winkel op zoek bent naar een koel- of warmtesysteem, Climapartners BV biedt het allemaal. Aangezien we niet merkafhankelijk zijn, kunnen we de beste installaties regelen voor een goede prijs. Dankzij onze energie-efficiënte systemen bent altijd verzekerd van een perfect binnenklimaat. Onze erkende en gecertificeerde specialisten staan voor u klaar vanaf het ontwerp tot de calculaties, montage en onderhoud. Wij zetten ons al jaren in voor bedrijven om duurzaam te koelen, verwarmen en te ventileren. Wanneer kiest u voor een duurzame warmtepomp, ventilatiesysteem of airco in Lelystad?

Topkwaliteit airco, ventilatiesysteem en warmtepomp voor in Lelystad

Als u kiest voor een ventilatiesysteem, airco of warmtepomp bij Climapartners, bent u verzekerd van topkwaliteit. Airco en warmtepomp installaties zijn een van de meest populaire installaties bij bedrijven. Vandaar dat wij een energie-efficiënte oplossing voor u aanbieden. Door de warmtepomp en airco in Lelystad te combineren met ventilatie en verwarmingssystemen, bespaart u energiekosten en verlaagt u de CO2-uitstoot. Bovendien geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montagemonteurs zorgen wij dagelijks voor duurzame installaties. Zo zijn wij onder ander in te schakelen voor restaurants, instellingen, scholen, cafés en kantoren in Lelystad.

Ontdek de voordelen van Climapartners BV

Wilt u het binnen lekker warm hebben? Of juist lekker koel tijdens de heetste zomerdagen? Climapartners helpt u aan een duurzame en slimme klimaatbeheersing. Naast hoogwaardige producten bieden wij u:

  • Snelle service en levering
  • Ingevulde werkrapporten en de juiste (CFK) documenten
  • Een team van erkende en gediplomeerde professionals
  • Energiebesparing door onze energie-efficiënte systemen
  • Voordelige prijs die past binnen uw budget

Ventilatiesysteem, airco en warmtepomp installaties in Lelystad

Overweegt u om een warmtepomp, ventilatiesysteem of airco te installeren in Lelystad? Schakel een professionele partner als Climapartners BV in. Weet u nog niet welk systeem het beste past bij uw bedrijf? Of wilt u het verschil weten tussen een airconditioning split systeem of een multi split systeem? Neem gerust contact met ons op. Bel: 072-7439958 of stuur een e-mail naar: info@climapartners.nl. Ook bij calamiteiten als storingen, noodsituaties en troubleshooting staan wij voor u paraat. Benader ons voor installaties, calamiteiten en voor onderhoud aan uw airconditioning, warmtepomp of ventilatiesysteem in Lelystad.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten