Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Leiden

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Leiden

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Leiden

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Leiden

Duurzame ventilatie, airco en warmtepomp voor in Leiden

Climapartners BV is uw full-service in Leiden op het gebied van warmtepomp installaties, ventilatiesystemen en airconditioning installaties. Of u nu wilt koelen, verwarmen of koelen en verwarmen, wij zorgen voor het perfecte binnenklimaat in uw woning of bedrijfspand. U bent verzekerd van goede en veilige installaties, doordat wij uw systeem volgens de huidige wet- en regelgeving installeren. Als u ons inschakelt, dan helpen wij u van ontwerp tot montage en onderhoud. Daarnaast kunt u ons als bedrijf benaderen voor advies, calculaties, troubleshooting en onderhoud voor uw ventilatiesysteem, warmtepomp of airco in Leiden.

Een gezond binnenklimaat met een ventilatiesysteem in Leiden

Een gezonde lucht in huis of op uw werk in Leiden is belangrijk voor uw gezondheid. Dit realiseren wij met een duurzaam ventilatiesysteem voor een perfect klimaat, met of zonder warmteterugwinning. U kunt uw ventilatiesysteem eventueel ook combineren met airconditioning. Heeft u advies nodig? Onze experts raden u de meest geschikte varianten aan voor uw type woning of bedrijf. Daarbij houden we altijd rekening met uw persoonlijke wensen en budget. Heeft u net een nieuwe woning of bent u bezig met een renovatie? Wij leveren, installeren en onderhouden een airco, ventilatiesysteem en warmtepomp zowel bij nieuwbouw als renovatieprojecten.

Verlaag de CO2-uitstoot met de energie-efficiënte oplossing

Wenst u een warmtepomp, airco of ventilatiesysteem voor in Leiden? Bij Climapartners is dit de ideale en duurzame oplossing om uw woning of bedrijf te verwarmen, verkoelen en te ventileren. Doordat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends, weten wij hoe u op een energie-efficiënte wijze het beste kunt koelen en verwarmen. Zo zorgen onze systemen het hele jaar door voor een aangenaam binnenklimaat. Met name commerciële gebouwen kunnen veel profijt hebben van onze energiezuinige oplossing. Wij kunnen u namelijk een prettig binnenklimaat leveren op een wijze die energiebesparend is en de CO2-uitstoot verlaagt. Om welke woning of gebouw het ook gaat, wij voorzien u graag van een combinatie van airconditioning en een warmtepomp voor in Leiden.

Interesse in onze ventilatie-, warmtepomp- en/of airco systemen?

Wilt u ook op een milieuvriendelijke manier uw woning of bedrijf in Leiden verwarmen of koelen? Schakel ons dan in. Wij plannen graag een gesprek met u in om uw wensen te bespreken en een offerte voor u op te stellen. Bel naar 072-7439958 of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Zorg in huis voor een perfecte balans tussen een aangename temperatuur, frisse lucht en vochtigheid met behulp van een ventilatiesysteem, warmtepomp of airconditioning in Leiden.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten