Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning IJmuiden

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen IJmuiden

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie IJmuiden

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur IJmuiden

Uw professionele airco en warmtepomp specialist in IJmuiden

Zoekt u een ventilatiesysteem, warmtepomp of airconditioning voor in IJmuiden? Climapartners BV is uw specialist in klimaatbeheersing voor uw woning of bedrijf. Of u nu alleen wilt koelen, koelen of verwarmen, of koelen én verwarmen; wij zorgen voor het perfecte binnenklimaat. Wij leveren en monteren altijd snel en adequaat. Ook in het geval van noodsituaties, storingen en troubleshooting zijn we snel ter plekke om het probleem vakkundig te verhelpen. Elk project zullen wij van A tot Z begeleiden en afronden. Naast levering en calamiteiten zijn wij ook in te schakelen voor service onderhoud van uw warmtepomp, airconditioning of ventilatiesysteem voor in IJmuiden.

Een gezond binnenklimaat in IJmuiden met een optimaal ventilatiesysteem

Een optimale luchtbehandeling in IJmuiden creëren wij met onze duurzame ventilatiesystemen. Dit kan met of zonder warmteterugwinning. Heeft u hulp nodig bij het maken van een keuze? Onze erkende en gecertificeerde experts geven u graag deskundig advies. Vanaf het advies en ontwerp tot de montage en verdere uitvoering nemen wij de zorg uit uw handen. Tevens verrichten wij onderhoud, calculaties en alle servicewerkzaamheden. Door onze jarenlange ervaring, waarbij we vele installaties hebben gebouwd en van onderhoud en service hebben voorzien, kunnen wij met alle merken overweg. Zo kunnen wij voor u een gewenst budget opstellen voor uw ventilatiesysteem, warmtepomp of airco.

Een ideaal wooncomfort met energiezuinige systemen

Een goed ventilatiesysteem draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Zeker binnen uw bedrijf is goede ventilatie belangrijk, zodat uw werknemers optimaal kunnen presteren. Met onze duurzame systemen profiteert u van een ideaal wooncomfort. Bovendien bespaart u op uw energiekosten doordat onze systemen de CO2-uitstoot verlagen. Kortom, wij hebben alle kennis en kunde in huis om een aangenaam binnenklimaat te realiseren. Dus laat ons de airco, warmtepomp of het ventilatiesysteem installeren in IJmuiden.

Geniet het hele jaar door van een aangename temperatuur

Wenst u in IJmuiden in de winter een behaaglijke warme temperatuur en een frisse temperatuur in de zomer? Wij maken dat mogelijk voor u met een geweldige alles-in-één oplossing. Zo bieden wij een superieure prestatie en een energie-efficiënte oplossing, waarmee u de warmtepomp en airco kunt combineren. Zo geniet u het hele jaar door van een aangenaam klimaat.

Schakel ons in voor een warmtepomp, ventilatie of airco in IJmuiden

Wilt u met een ventilatiesysteem, airconditioning of ventilatiesysteem ook een aangenaam binnenklimaat creëren? Climapartners BV helpt u graag. Bel ons op 072-7439958. Of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Wij zijn uw ventilatiesysteem, warmtepomp en airco installateur in IJmuiden!

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten