• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Hoorn

Full-service voor uw airco, ventilatiesysteem en warmtepomp in Hoorn

Climapartners BV zorgt in Hoorn voor vakkundige ventilatiesystemen, warmtepomp en airco installaties. Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in duurzame en slimme oplossingen voor een optimaal binnenklimaat. Of het nu gaat om een winkel, schoolgebouw, horecagelegenheid, bedrijfspand of woning, elke project verzorgen wij van A tot Z. Dit geldt ook voor projecten van collega installatiebedrijven. Wij adviseren, installeren en onderhouden installaties geheel volgens het laatste Europese F-Gassen besluit. Heeft u te maken met een defect systeem of een storing? Ook dan staan wij snel paraat om uw ventilatiesysteem, warmtepomp of airco in Hoorn te repareren.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Een gezond binnenklimaat in uw woning of bedrijf in Hoorn

Voor uw gezondheid en die van uw werknemers is een goed ventilatiesysteem in Hoorn cruciaal. Bovendien draagt dit bij aan een comfortabele leefomgeving en productiviteit. Laat Climapartners daarom uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem installeren. Wij hebben kennis van alle merken ventilatiesystemen die uitstekend kunnen bijdragen aan een optimale toevoer van frisse lucht. Dit kan met of zonder warmteterugwinning. Het ventilatiesysteem kunt u koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen. Alles voor een perfect en gezond binnenklimaat. Wilt u de ruimte zowel koelen en verwarmen? Kies er dan voor om uw airconditioning en warmtepomp te combineren.

Duurzame systemen voor energiebesparing en CO2 verlaging

Als erkend, gecertificeerd en deskundig partner weten wij voor elke situatie een passende oplossing. Onze duurzame systemen zorgen niet alleen voor minder energieverbruik, maar ook voor een lagere CO2-uitstoot. Onze totaalconcepten zijn dan ook zeer interessant voor als bedrijven in Hoorn. Daarnaast zijn wij merkonafhankelijk. Dit betekent dat wij kunnen werken met alle merken installaties. Doordat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends, kunnen we de meest moderne en duurzame ventilatiesystemen installeren. Bovendien staan wij garant voor een vakkundige en professionele installatie en onderhoud van uw airco, ventilatiesysteem en warmtepomp in Hoorn.

Een alles-in-één oplossing voor airco’s en warmtepomp systemen

Tegenwoordig kiezen ook bedrijven steeds vaker voor duurzame verwarming en koeling. Bij Climapartners BV bieden wij u een ideale alles-in-één oplossing. Door onze warmtepomp te combineren met airconditioning, kunt u zowel genieten van verkoeling als van behaaglijke warmte. Dit is zowel mogelijk bij nieuwbouw als bij bestaande bouw.

Laat uw warmtepomp, ventilatiesysteem of airco installeren

Wilt u uw warmtepomp, ventilatiesysteem of airco laten installeren in Hoorn? Schakel een professioneel bedrijf als Climapartners BV in. Voor vragen over onze producten of service belt u naar 072-7439958. Of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Wij voorzien u graag van een duurzame warmtepomp, airco of een ventilatiesysteem voor in Hoorn.

GEREALISEERDE PROJECTEN