Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

  Heeft u vragen?
  Wij helpen u graag verder  Airconditioning Hoorn

  Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

  Warmtepompen Hoorn

  Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

  Ventilatie Hoorn

  Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

  Airco en warmtepomp installateur Hoorn

  Full-service voor uw airco, ventilatiesysteem en warmtepomp in Hoorn

  Climapartners BV zorgt in Hoorn voor vakkundige ventilatiesystemen, warmtepomp en airco installaties. Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in duurzame en slimme oplossingen voor een optimaal binnenklimaat. Of het nu gaat om een winkel, schoolgebouw, horecagelegenheid, bedrijfspand of woning, elke project verzorgen wij van A tot Z. Dit geldt ook voor projecten van collega installatiebedrijven. Wij adviseren, installeren en onderhouden installaties geheel volgens het laatste Europese F-Gassen besluit. Heeft u te maken met een defect systeem of een storing? Ook dan staan wij snel paraat om uw ventilatiesysteem, warmtepomp of airco in Hoorn te repareren.

  Een gezond binnenklimaat in uw woning of bedrijf in Hoorn

  Voor uw gezondheid en die van uw werknemers is een goed ventilatiesysteem in Hoorn cruciaal. Bovendien draagt dit bij aan een comfortabele leefomgeving en productiviteit. Laat Climapartners daarom uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem installeren. Wij hebben kennis van alle merken ventilatiesystemen die uitstekend kunnen bijdragen aan een optimale toevoer van frisse lucht. Dit kan met of zonder warmteterugwinning. Het ventilatiesysteem kunt u koelen, verwarmen, bevochtigen en ontvochtigen. Alles voor een perfect en gezond binnenklimaat. Wilt u de ruimte zowel koelen en verwarmen? Kies er dan voor om uw airconditioning en warmtepomp te combineren.

  Duurzame systemen voor energiebesparing en CO2 verlaging

  Als erkend, gecertificeerd en deskundig partner weten wij voor elke situatie een passende oplossing. Onze duurzame systemen zorgen niet alleen voor minder energieverbruik, maar ook voor een lagere CO2-uitstoot. Onze totaalconcepten zijn dan ook zeer interessant voor als bedrijven in Hoorn. Daarnaast zijn wij merkonafhankelijk. Dit betekent dat wij kunnen werken met alle merken installaties. Doordat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en trends, kunnen we de meest moderne en duurzame ventilatiesystemen installeren. Bovendien staan wij garant voor een vakkundige en professionele installatie en onderhoud van uw airco, ventilatiesysteem en warmtepomp in Hoorn.

  Een alles-in-één oplossing voor airco’s en warmtepomp systemen

  Tegenwoordig kiezen ook bedrijven steeds vaker voor duurzame verwarming en koeling. Bij Climapartners BV bieden wij u een ideale alles-in-één oplossing. Door onze warmtepomp te combineren met airconditioning, kunt u zowel genieten van verkoeling als van behaaglijke warmte. Dit is zowel mogelijk bij nieuwbouw als bij bestaande bouw.

  Laat uw warmtepomp, ventilatiesysteem of airco installeren

  Wilt u uw warmtepomp, ventilatiesysteem of airco laten installeren in Hoorn? Schakel een professioneel bedrijf als Climapartners BV in. Voor vragen over onze producten of service belt u naar 072-7439958. Of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Wij voorzien u graag van een duurzame warmtepomp, airco of een ventilatiesysteem voor in Hoorn.

  Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

  Climapartners BV

  Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

  Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

  Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

  Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

  Klanten aan het woord

  Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

  Dhr. F. de Vries

  Laatste projecten