Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning
Hoofddorp

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen
Hoofddorp

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie
Hoofddorp

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Hoofddorp

De beste installaties voor een optimaal binnenklimaat in Hoofddorp

Wenst u een hoogwaardige airco, warmtepomp of ventilatiesysteem in Hoofddorp? Climapartners BV zorgt voor een optimaal binnenklimaat voor de zakelijke markt. Aangezien we niet merkafhankelijk zijn, kunnen we de beste installaties regelen voor een goede prijs die past binnen uw budget. Onze goed opgeleide specialisten zorgen voor een vakkundige en snelle installatie. Naast onze vlotte levering en montage staan we ook snel paraat bij storingen, noodsituaties of troubleshooting. U profiteert bij ons altijd van kwalitatief hoogwaardige, energiezuinige en duurzame producten. Wilt u ook optimaal genieten van werk- en leefomgeving? Schakel ons dan in om uw ventilatiesysteem, airconditioning of warmtepomp te installeren in Hoofddorp.

Hoogwaardige warmtepomp, ventilatiesysteem en airco

Of u nu airco of een ventilatiesysteem voor in Hoofddorp wenst voor uw bedrijf of woning, wij zorgen ervoor dat u een optimaal rendement kunt behalen. Ons doel is dan ook om energie-efficiëntie te realiseren. Zo bespaart u niet alleen op uw energiekosten, maar draagt u ook bij aan de verlaging van CO2-uitstoot. Dit doen wij door warmtepomp systemen en airco’s te combineren met ventilatie- en verwarmingssystemen. Voor vele bedrijven hebben wij al vele installaties gebouwd, onderhouden of van service voorzien. Bekijk in onze webshop al onze duurzame systemen en laat onze gecertificeerde monteurs uw ventilatiesysteem, warmtepomp of airco installeren in Hoofddorp.

Een energiezuinige oplossing voor elke woning in Hoofddorp

Bij Climapartners BV zijn we specialist in duurzame totaaloplossingen voor ideale klimaatbeheersing. Wij houden daarbij altijd rekening met uw persoonlijke wensen. Heeft u al een geschikte airco, ventilatiesysteem of warmtepomp op het oog? Laat het ons dan weten. Wij geven u graag deskundig advies, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. Wenst u zowel koelte als warme in uw woning? Wij bieden u de ideale alles-in-één-oplossing aan door de warmtepomp en airconditioning te combineren. Dit zorgt voor een perfecte balans van luchtzuivering, ventilatie en een aangename temperatuur. Daarnaast draagt dit bij aan een beter milieu aangezien wij u voorzien van een energie-efficiënte airco in Hoofddorp.

Ontdek de voordelen van Climapartners BV

Voor een warmtepomp, ventilatiesystemen en airconditioning in Hoofddorp bent u bij Climapartners altijd aan het juiste adres. Zo bieden wij u een snelle service, levering en topkwaliteit producten aan. Daarnaast profiteert u altijd van volledig ingevulde werkrapporten, juiste (CFK) documenten en u beschikt over een team dat bestaat uit gediplomeerde professionals. Vraag direct een offerte aan. Bel: 072-7439958 of stuur een e-mail naar: info@climapartners.nl. Wanneer schakelt u ons in voor uw ventilatiesysteem, warmtepomp of airco voor in Hoofddorp?

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten