• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Hilversum

Uw professionele airco en warmtepomp installateur in Hilversum

Overweegt u een ventilatiesysteem, airconditioning of warmtepomp voor in Hilversum? Dan bent u bij Climapartners BV aan het juiste adres. Wij bieden u installaties van topkwaliteit aan die ook nog eens qua prijs binnen uw budget passen. Dit kunnen wij onder andere verwezenlijken omdat we niet merkafhankelijk zijn. In ons assortiment vindt u duurzame systemen waarmee u energie bespaart en CO2-uitstoot verlaagt. Als erkend en gecertificeerd specialist leveren wij topkwaliteit producten aan en zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Of het nu om uw woning, bedrijf of fabriek gaat, ons team staat voor u klaar om uw airconditioning, warmtepomp of ventilatiesysteem in Hilversum te installeren.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Efficiënt en energiezuinig koelen binnen uw bedrijf in Hilversum

Wilt u dat uw (stille) airco die de ruimte kan koelen, ook kan verwarmen? Door middel van onze duurzame totaaloplossingen is het mogelijk om de warmtepomp en airconditioning te combineren. Naast deze efficiënte manier van energiebesparing, verlaagt u ook de CO2-uitstoot. Onze ervaren specialisten staan u altijd bij, van ontwerp/calculatie tot montage en service/onderhoud. Climapartners is bedreven in het installeren en onderhouden van airconditioning en warmtepomp systemen in de meest uiteenlopende panden en ruimtes. Laat ons uw wensen weten wat betreft uw ventilatiesysteem, warmtepomp of airconditioning voor in Hilversum.

Een gezond en energiezuinig binnenklimaat in Hilversum

Wilt u in Hilversum verzekerd zijn van een perfect binnenklimaat? Met de duurzame systemen van Climapartners BV heeft u jarenlang profijt. Wij geven u deskundig advies op het gebied van klimaatbeheersing. Een goede airconditioning zorgt voor een comfortabele werk- en leefomgeving. Daarnaast verzorgen wij een energie-efficiënte airconditioning zodat u een bijdrage kunt leveren aan een beter milieu. In onze webshop kunt u alvast het vermogen bepalen met behulp van onze rekentool. Kies uw gewenste merk of model en selecteer het juiste airco montage pakket. Na uw keuze komen wij graag uw airco in Hilversum installeren.

Optimaal wooncomfort met een ventilatiesysteem, warmtepomp of airco

Climapartners BV geeft u graag deskundig advies voor uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem. Met onze systemen kunt u het gehele jaar door genieten van een aangename temperatuur. Bij ons kunt u altijd rekenen op een snelle service en levering. Daarnaast werken in ons team uitsluitend gecertificeerde professionals. Interesse? Vraag gerust vrijblijvende contact op. Wij zijn bereikbaar op 072-7439958 en per mail op: info@climapartners.nl. Een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem in Hilversum is de oplossing voor een beter binnenklimaat!

GEREALISEERDE PROJECTEN