• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Heerhugowaard

Aangenaam comfort in uw woning in Heerhugowaard

Wilt u in uw woning of bedrijf in Heerhugowaard het perfecte binnenklimaat creëren? Schakel Climapartners BV in. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het leveren, installeren en onderhouden van airconditioning, warmtepompen en ventilatiesystemen in gebouwen door heel Nederland. Welke temperatuur u ook wenst, wij bieden systemen aan waarmee u zowel kunt koelen als verwarmen. Een team van gediplomeerde service- en montagemonteurs, werkvoorbereiders, projectleiders en adviseurs staat voor u klaar en regelt de airco, het ventilatiesysteem en de warmtepomp installaties in Heerhugowaard.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Airco, een ventilatiesysteem en warmtepomp installaties van A tot Z

Welke warmtepomp, ventilatiesysteem of airconditioning u voor in Heerhugowaard ook zoekt, u heeft keuze uit diverse soorten en merken. Alle merken warmtepomp systemen en airconditioning zijn bekend bij ons team. Voor grote kantoorgebouwen en industrie bieden wij grote koudwatermachine en VRV/VR aan. Wij werken altijd met apparatuur van topkwaliteit. Niets voor niets zijn we al jaren de specialist in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied. Airconditioning is een flinke investering. Vandaar dat wij u graag deskundig advies geven. Zo weet u zeker dat u de goede keuze maakt. Naast levering en advies hebben onze experts alle kennis in huis om een warmtepomp, ventilatiesysteem of airco te installeren in Heerhugowaard.

Een optimaal ventilatiesysteem voor in Heerhugowaard

Een aangename temperatuur in uw woning in Heerhugowaard is belangrijk voor uw woongenot en voor uw gezondheid. Een goed en duurzaam ventilatiesysteem draagt naast een goede gezondheid ook bij aan energiebesparing en CO2 verlaging. Zoekt u een airco of ventilatiesysteem voor uw werk? Kies dan voor een combinatiesysteem. Hiermee profiteert u van een aangenaam koele temperatuur in de zomer en warmte in de winter met één energiezuinig klimaatbeheersing systeem. Ook voor ventilatie en luchtbehandeling zijn wij uw professionele partner. Wij helpen u aan een gezond binnenklimaat met onze ventilatiesystemen. Wij staan u als professionals graag bij in het gehele traject, van advies tot installatie.

Deskundige airco, een goed ventilatiesysteem en warmtepomp installaties

Overweegt u om een ventilatiesysteem, warmtepomp of airco voor in Heerhugowaard aan te schaffen? Bij Climapartners hebben wij al ruim 30 jaar ervaring in het succesvol installeren en onderhouden van installaties voor bedrijven. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Bel ons op 072-7439958 of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Kiest u ook voor optimaal wooncomfort? Wij zijn uw partner voor een duurzame airco, warmtepomp of ventilatiesysteem voor in Heerhugowaard.

GEREALISEERDE PROJECTEN