Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Heemskerk

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Heemskerk

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Heemskerk

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Heemskerk

Energiezuinige systemen voor in Heemskerk

Bij Climapartners BV heeft u voor uw woning of bedrijf in Heemskerk keuze uit een breed aanbod in koel- en warmtesystemen. Met airco, een warmtepomp of een ventilatiesysteem regelt u het ideale klimaat in huis. De installaties regelen wij altijd tot in de puntjes. Hierbij maakt het niet uit of het om uw woning, bedrijfspand of school gaat. Wij staan voor u paraat voor zowel advies, het installeren van uw systeem en service onderhoud. Ook voor het uitvoeren of begeleiden van collega installatiebedrijven kunt u ons inschakelen. Wilt u ook optimaal genieten van een perfect binnenklimaat? Schakel ons dan in voor uw ventilatiesysteem, airconditioning of warmtepomp voor in Heemskerk.

Laat uw woning in Heemskerk efficiënt koelen en verwarmen

Wilt u genieten van een perfecte ventilatie en luchtbehandeling in Heemskerk? Climapartners BV realiseert dat voor u met of zonder warmteterugwinning. Voor het efficiënt koelen en verwarmen raden wij u een systeem aan dat zowel koelt als verwarmt. Laat ons uw wensen weten, zodat wij u het beste kunnen adviseren. U heeft bijvoorbeeld minder vermogen nodig bij een kleinere ruimte. Wilt u alvast het vermogen bepalen? Gebruik dan onze rekentool in de webshop, kies uw merk of model airco en selecteer het juiste airco montage pakket. Wij komen ook graag de airconditioning, warmtepomp of ventilatiesysteem leveren en installeren in Heemskerk.

Een duurzaam binnenklimaat in uw woning of gebouw

Wenst u een energiezuinige airco, warmtepomp of een ventilatiesysteem in Heemskerk?
Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen en woningen. Vanwege de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, houden wij altijd rekening met energiebesparing en CO2 verlaging. Dit betekent dat onze systemen, zoals een airconditioning, energie-efficiënt zijn. Dit realiseren we door warmwatervoorzieningen, ventilatiesystemen of koelinstallaties te combineren met airco en warmtepomp systemen. U zult merken dat uw woning dankzij ons systeem is voorzien van een optimaal binnenklimaat met een perfecte balans tussen frisse lucht, temperatuur en vochtigheid.

Airco-, warmtepomp- of ventilatiesystemen laten installeren in Heemskerk?

Laat de warmtepomp, het ventilatiesysteem of de airco in Heemskerk installeren door een ervaren specialist van Climapartners BV. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied. Wilt u meer weten over onze systemen of wenst u een offerte voor uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem? Bel ons op 072-7439958 of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Wij helpen u graag. Wanneer kiest u voor een duurzame warmtepomp, een ventilatiesysteem of airco?

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten