• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Heemskerk

Energiezuinige systemen voor in Heemskerk

Bij Climapartners BV heeft u voor uw woning of bedrijf in Heemskerk keuze uit een breed aanbod in koel- en warmtesystemen. Met airco, een warmtepomp of een ventilatiesysteem regelt u het ideale klimaat in huis. De installaties regelen wij altijd tot in de puntjes. Hierbij maakt het niet uit of het om uw woning, bedrijfspand of school gaat. Wij staan voor u paraat voor zowel advies, het installeren van uw systeem en service onderhoud. Ook voor het uitvoeren of begeleiden van collega installatiebedrijven kunt u ons inschakelen. Wilt u ook optimaal genieten van een perfect binnenklimaat? Schakel ons dan in voor uw ventilatiesysteem, airconditioning of warmtepomp voor in Heemskerk.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Laat uw woning in Heemskerk efficiënt koelen en verwarmen

Wilt u genieten van een perfecte ventilatie en luchtbehandeling in Heemskerk? Climapartners BV realiseert dat voor u met of zonder warmteterugwinning. Voor het efficiënt koelen en verwarmen raden wij u een systeem aan dat zowel koelt als verwarmt. Laat ons uw wensen weten, zodat wij u het beste kunnen adviseren. U heeft bijvoorbeeld minder vermogen nodig bij een kleinere ruimte. Wilt u alvast het vermogen bepalen? Gebruik dan onze rekentool in de webshop, kies uw merk of model airco en selecteer het juiste airco montage pakket. Wij komen ook graag de airconditioning, warmtepomp of ventilatiesysteem leveren en installeren in Heemskerk.

Een duurzaam binnenklimaat in uw woning of gebouw

Wenst u een energiezuinige airco, warmtepomp of een ventilatiesysteem in Heemskerk?
Wij zijn al meer dan 30 jaar specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen en woningen. Vanwege de stijgende energieprijzen en groeiende bezorgdheid voor het milieu, houden wij altijd rekening met energiebesparing en CO2 verlaging. Dit betekent dat onze systemen, zoals een airconditioning, energie-efficiënt zijn. Dit realiseren we door warmwatervoorzieningen, ventilatiesystemen of koelinstallaties te combineren met airco en warmtepomp systemen. U zult merken dat uw woning dankzij ons systeem is voorzien van een optimaal binnenklimaat met een perfecte balans tussen frisse lucht, temperatuur en vochtigheid.

Airco-, warmtepomp- of ventilatiesystemen laten installeren in Heemskerk?

Laat de warmtepomp, het ventilatiesysteem of de airco in Heemskerk installeren door een ervaren specialist van Climapartners BV. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied. Wilt u meer weten over onze systemen of wenst u een offerte voor uw airco, warmtepomp of ventilatiesysteem? Bel ons op 072-7439958 of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Wij helpen u graag. Wanneer kiest u voor een duurzame warmtepomp, een ventilatiesysteem of airco?

GEREALISEERDE PROJECTEN