Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Haarlem

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Haarlem

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Haarlem

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Haarlem

Klimaatbeheersing met een airco, warmtepomp en ventilatiesysteem

Bent u voor uw woning of bedrijf in Haarlem op zoek naar een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem? Climapartners BV regelt de airconditioning installaties, warmtepomp installaties en ventilatiesystemen van A tot Z. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verwarmingssystemen en klimaatbeheersing systemen. Schakel ons in om het binnenklimaat in uw woning, bedrijfspand, horecagelegenheid, winkel, school e.d. te regelen. Wij geven u altijd deskundig advies voordat u een ventilatiesysteem aanschaft. Naast advies en installaties kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud van uw warmtepomp, airco of ventilatiesysteem in Haarlem.

Perfecte ventilatie en frisse luchtstroom in Haarlem

Vanuit Haarlem kunt u ons inschakelen voor een perfecte ventilatie en luchtstroom. Dit draagt bij aan een betere gezondheid. Wij hebben alle kennis in huis voor het toepassen van de juiste installaties volgens de huidige wet- en regelgeving. Welk ventilatiesysteem u ook wenst, bij Climapartners BV is dit mogelijk met of zonder terugwinning. Tijdens het gehele proces zullen wij u helpen, van ontwerp/calculatie tot montage en service/onderhoud. Een groot voordeel is dat ons bedrijf altijd rekening houdt met uw budget. Wij hebben de juiste materialen en kennis in huis om uw bedrijf te voorzien van de juiste airco, ventilatiesystemen en warmtepomp installaties in Haarlem.

Verlaag uw energieverbruik in Haarlem met een duurzaam systeem

Wilt u dat uw (stille) airco in Haarlem de ruimte kan koelen én verwarmen? Kies voor de duurzame totaalconcepten van Climapartners BV. Iedereen presteert beter in een aangenaam werkklimaat, het gehele jaar door. Wij bieden u dan ook een efficiënt systeem aan dat zowel koelt als verwarmt. Ook voor ventilatiesystemen & luchtbehandelingen bieden wij een oplossing. Wilt u energie besparen? Dan bieden onze duurzame systemen uitkomst. Tevens helpen we om de CO2-uitstoot te verlagen. Om een optimale energie-efficiëntie te bereiken, kunt u bij ons kiezen om uw airconditioning en warmtepomp in Haarlem te combineren met verwarmings- en ventilatiesystemen, koelinstallaties en warmwatervoorzieningen.

Een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem voor uw woning of bedrijf?

Mogen wij bij u de airco, warmtepomp of ventilatiesysteem installeren in Haarlem? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Bel ons op 072-7439958 of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Wij staan ook voor u paraat bij onderhoud van uw warmtepomp, ventilatiesysteem of airco. Climapartners BV installeert en onderhoudt slimme en duurzame klimaatbeheersing voor uw woning in Haarlem.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten