• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Haarlem

Klimaatbeheersing met een airco, warmtepomp en ventilatiesysteem

Bent u voor uw woning of bedrijf in Haarlem op zoek naar een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem? Climapartners BV regelt de airconditioning installaties, warmtepomp installaties en ventilatiesystemen van A tot Z. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verwarmingssystemen en klimaatbeheersing systemen. Schakel ons in om het binnenklimaat in uw woning, bedrijfspand, horecagelegenheid, winkel, school e.d. te regelen. Wij geven u altijd deskundig advies voordat u een ventilatiesysteem aanschaft. Naast advies en installaties kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud van uw warmtepomp, airco of ventilatiesysteem in Haarlem.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Perfecte ventilatie en frisse luchtstroom in Haarlem

Vanuit Haarlem kunt u ons inschakelen voor een perfecte ventilatie en luchtstroom. Dit draagt bij aan een betere gezondheid. Wij hebben alle kennis in huis voor het toepassen van de juiste installaties volgens de huidige wet- en regelgeving. Welk ventilatiesysteem u ook wenst, bij Climapartners BV is dit mogelijk met of zonder terugwinning. Tijdens het gehele proces zullen wij u helpen, van ontwerp/calculatie tot montage en service/onderhoud. Een groot voordeel is dat ons bedrijf altijd rekening houdt met uw budget. Wij hebben de juiste materialen en kennis in huis om uw bedrijf te voorzien van de juiste airco, ventilatiesystemen en warmtepomp installaties in Haarlem.

Verlaag uw energieverbruik in Haarlem met een duurzaam systeem

Wilt u dat uw (stille) airco in Haarlem de ruimte kan koelen én verwarmen? Kies voor de duurzame totaalconcepten van Climapartners BV. Iedereen presteert beter in een aangenaam werkklimaat, het gehele jaar door. Wij bieden u dan ook een efficiënt systeem aan dat zowel koelt als verwarmt. Ook voor ventilatiesystemen & luchtbehandelingen bieden wij een oplossing. Wilt u energie besparen? Dan bieden onze duurzame systemen uitkomst. Tevens helpen we om de CO2-uitstoot te verlagen. Om een optimale energie-efficiëntie te bereiken, kunt u bij ons kiezen om uw airconditioning en warmtepomp in Haarlem te combineren met verwarmings- en ventilatiesystemen, koelinstallaties en warmwatervoorzieningen.

Een airco, warmtepomp of ventilatiesysteem voor uw woning of bedrijf?

Mogen wij bij u de airco, warmtepomp of ventilatiesysteem installeren in Haarlem? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Bel ons op 072-7439958 of stuur een mail naar info@climapartners.nl. Wij staan ook voor u paraat bij onderhoud van uw warmtepomp, ventilatiesysteem of airco. Climapartners BV installeert en onderhoudt slimme en duurzame klimaatbeheersing voor uw woning in Haarlem.

GEREALISEERDE PROJECTEN