Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Enkhuizen

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Enkhuizen

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Enkhuizen

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Enkhuizen

Een ideaal klimaat in uw woning of bedrijfspand in Enkhuizen

Wilt u met airconditioning, een warmtepomp of ventilatiesystemen in Enkhuizen een aangenaam binnenklimaat behouden? Schakel dan Climapartners BV in. Bent u de hitte in de zomer even zat? Of juist die koude ruimte in de winter? Wij adviseren graag welk systeem het beste past bij uw woning of bedrijf. Daarna staat ons team van gediplomeerde service- en montagemonteurs, werkvoorbereiders, projectleiders en adviseurs voor u klaar om de installatie te regelen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij ook altijd op de hoogte van de nieuwste technieken en trends. Wij werken uitsluitend met producten en materialen van topkwaliteit. Zo weten wij op een energiezuinige en duurzame manier uw warmtepomp, ventilatiesysteem en airco in Enkhuizen te installeren.

Ons aanbod in warmtepompen, airco en ventilatiesystemen

Weet u al naar welk type ventilatiesysteem, airconditioning of warmtepomp voor in Enkhuizen u op zoek bent? Climapartners BV staat altijd voor u klaar om u vakkundig advies te geven wat betreft het juiste systeem voor uw woning of bedrijf. Wilt u dat uw (stille) airco die de ruimte kan koelen, ook kan verwarmen? Wij bieden u ook airconditioning systemen die uitgevoerd zijn als warmtepomp. Zo kunt het energiezuinige systeem het gehele jaar gebruiken. Alle systemen hebben wij in diverse soorten en maten. Een airco hebben we bijvoorbeeld in een airconditioning split systeem of een airconditioning multi split systeem. Vertel ons wat u het liefst zou willen wat betreft uw klimaatbeheersing, dan gaan wij uw warmtepomp, ventilatie systeem of airco in Enkhuizen installeren.

Waarom een ventilatiesysteem belangrijk is

Een airco en ventilatiesysteem zorgt ervoor dat de temperatuur in uw woning in Enkhuizen aangenaam blijft. Zo zijn goede ventilatiesystemen beter voor uw gezondheid, omdat het bijdraagt aan een frisse luchtstroom. Met onze klimaatsystemen streven we dan ook naar een duurzaam, energiezuinig en gezond binnenklimaat voor al onze klanten. Dit is mogelijk met of zonder warmteterugwinning. Naast de installatie kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud voor uw ventilatiesysteem, airconditioning en warmtepomp.

Ventilatiesysteem, warmtepomp of airco laten installeren in Enkhuizen?

Bent u in Enkhuizen toe aan kwalitatieve airco, een ventilatiesysteem of een warmtepomp? Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak voor installaties of onderhoud. Heeft u nog vragen over de verschillen tussen een airconditioning split systeem of een airconditioning multi split systeem? Wij helpen u graag, dus neem contact op via: 072-7439958 of stuur een e-mail: info@climapartners.nl. Wenst u ook duurzame klimaatbeheersing in uw woning in Enkhuizen?

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten