• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Edam

Een perfect klimaat in uw woning of kantoorpand in Edam

Bent u op zoek naar een airco, ventilatiesysteem of warmtepomp in Edam? Climapartners BV is uw adres voor duurzame voorzieningen om uw woning te koelen, verwarmen of ventileren. Schakel ons in als bedrijf om uw warmtepomp, airco of ventilatiesysteem te installeren. Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montagemonteurs kunnen wij uw apparaat perfect installeren. Ons team is dan ook gespecialiseerd in de meest duurzame installaties. Wij zijn ook altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo profiteert u altijd van de beste airconditioning, warmtepomp en een goed ventilatiesysteem in Edam.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Ontdek onze warmtepomp, airco en ventilatiesystemen

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve en duurzame airconditioning, warmtepomp of een ventilatiesysteem, dan staat Climapartners BV altijd voor u klaar. Wij geven u vakkundig advies wat betreft het juiste systeem. Wenst u bijvoorbeeld een single of multi split systeem? Tevens houden wij rekening met de plaatsing van de airco. Onze airco installateur komt ook graag bij u langs om uw airco te installeren. Bent u op zoek naar een apparaat dat koelt en verwarmt? U heeft bij ons keuze uit combinatie apparaten die zowel koelen als verwarmen. Laat u adviseren en helpen door onze airco en warmtepomp installateur in Edam.

Een kwalitatief en duurzaam ventilatiesysteem bij u in Edam

Professionele ventilatiesystemen in bedrijfspanden en woningen in Edam, zijn zeer belangrijk voor de gezondheid. Omdat wij ook rekening willen houden met de energiekosten en het milieu, bieden wij airco en warmtepomp systemen aan die energie-efficiënt zijn. De op warmtepomp gebaseerde airconditioningsystemen van Climapartners BV bieden dan ook een alles-in-één-oplossing voor in Edam. Als erkend en gecertificeerd bedrijf beschikken wij ook over de juiste kennis om uw airco, ventilatiesysteem en warmtepomp te installeren.

Uw specialist in warmtepomp-, ventilatie- en aircosystemen in Edam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor in Edam? Als u Climapartners BV inschakelt voor uw ventilatiesysteem, airco of warmtepomp, kunt u rekenen op een professionele service. Zo houden wij altijd rekening met uw wensen. Bel ons gerust op 072-7439958 voor meer informatie of stuur een mail naar e-mailadres: info@climapartners.nl. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe. Iedereen presteert beter in een aangenaam werk- en leefklimaat. Wacht dus niet langer en schakel ons in voor een duurzame airconditioning, een warmtepompsysteem of een ventilatiesysteem voor in Edam.

GEREALISEERDE PROJECTEN