Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Edam

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Edam

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Edam

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Edam

Een perfect klimaat in uw woning of kantoorpand in Edam

Bent u op zoek naar een airco, ventilatiesysteem of warmtepomp in Edam? Climapartners BV is uw adres voor duurzame voorzieningen om uw woning te koelen, verwarmen of ventileren. Schakel ons in als bedrijf om uw warmtepomp, airco of ventilatiesysteem te installeren. Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montagemonteurs kunnen wij uw apparaat perfect installeren. Ons team is dan ook gespecialiseerd in de meest duurzame installaties. Wij zijn ook altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo profiteert u altijd van de beste airconditioning, warmtepomp en een goed ventilatiesysteem in Edam.

Ontdek onze warmtepomp, airco en ventilatiesystemen

Als u op zoek bent naar een kwalitatieve en duurzame airconditioning, warmtepomp of een ventilatiesysteem, dan staat Climapartners BV altijd voor u klaar. Wij geven u vakkundig advies wat betreft het juiste systeem. Wenst u bijvoorbeeld een single of multi split systeem? Tevens houden wij rekening met de plaatsing van de airco. Onze airco installateur komt ook graag bij u langs om uw airco te installeren. Bent u op zoek naar een apparaat dat koelt en verwarmt? U heeft bij ons keuze uit combinatie apparaten die zowel koelen als verwarmen. Laat u adviseren en helpen door onze airco en warmtepomp installateur in Edam.

Een kwalitatief en duurzaam ventilatiesysteem bij u in Edam

Professionele ventilatiesystemen in bedrijfspanden en woningen in Edam, zijn zeer belangrijk voor de gezondheid. Omdat wij ook rekening willen houden met de energiekosten en het milieu, bieden wij airco en warmtepomp systemen aan die energie-efficiënt zijn. De op warmtepomp gebaseerde airconditioningsystemen van Climapartners BV bieden dan ook een alles-in-één-oplossing voor in Edam. Als erkend en gecertificeerd bedrijf beschikken wij ook over de juiste kennis om uw airco, ventilatiesysteem en warmtepomp te installeren.

Uw specialist in warmtepomp-, ventilatie- en aircosystemen in Edam

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor in Edam? Als u Climapartners BV inschakelt voor uw ventilatiesysteem, airco of warmtepomp, kunt u rekenen op een professionele service. Zo houden wij altijd rekening met uw wensen. Bel ons gerust op 072-7439958 voor meer informatie of stuur een mail naar e-mailadres: info@climapartners.nl. Wij sturen u graag een vrijblijvende offerte toe. Iedereen presteert beter in een aangenaam werk- en leefklimaat. Wacht dus niet langer en schakel ons in voor een duurzame airconditioning, een warmtepompsysteem of een ventilatiesysteem voor in Edam.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten