Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Diemen

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Diemen

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Diemen

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Diemen

In Diemen kwalitatieve installaties voor een aangenaam binnenklimaat

Vindt u het ook belangrijk dat u installaties krijgt van topkwaliteit waar u niet teveel voor betaalt? Kies dan voor de installaties van Climapartners BV zoals ventilatiesystemen, airco’s en warmtepomp installaties. Gezien het feit dat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we bij u installaties realiseren die binnen uw budget passen. Ons deskundige team streeft er altijd naar om voor u een optimaal rendement te realiseren. Dit doen wij door u bij te staan vanaf het ontwerp tot calculatie werkzaamheden, montage en onderhoud. Het resultaat is dat u in Diemen een optimaal binnenklimaat verkrijgt en energiekosten bespaart. Climapartners BV pakt elk project met beide handen aan en zet zich graag in voor uiteenlopende projecten van bedrijven en organisaties zoals, installaties verzorgen voor fabrieken, horeca, woningen en scholen.

Binnen uw organisatie genieten van een optimale klimaatbeheersing

Voor uw bedrijfspand in Diemen helpen wij u graag om energie-efficiëntie te bereiken. Dit kan gerealiseerd worden door airconditioning en warmtepomp systemen te combineren met verwarming- en ventilatiesystemen. Deze combinatie maakt het mogelijk de CO2-uitstoot te beperken en energiekosten te verlagen. Tevens zal u het hele jaar door genieten van een prettig binnenklimaat. Dit noemen wij een optimale klimaatbeheersing en wordt mede mogelijk gemaakt door een professioneel team die bestaat uit projectleiders, gecertificeerde service- en montage monteurs, adviseurs en werkvoorbereiders. De klimaatbeheersing kunnen wij voor elk soort pand in Diemen mogelijk maken, bijvoorbeeld scholen, hotels, datacenters, kantoren of restaurants.

Ook voor bedrijven in Diemen milieuvriendelijke klimaatbeheersing

De bedrijven in Diemen perfecte installaties aanbieden die slimme en duurzame klimaatbeheersing realiseren, is een streven dat wij bij Climapartners BV al jaren najagen. De duurzame klimaatbeheersing die wij voor u willen realiseren moet een optimaal evenwicht bewerkstelligen tussen ventilatie, aangename temperatuur in huis en luchtzuivering. Tevens moet het zorgen voor energie-efficiëntie, zodat u bespaart op uw energieverbruik en u daarnaast minder CO2-uitstoot heeft. Meer informatie of advies nodig? Neem contact op en we helpen u graag!

Wat Climapartners BV voor u kan betekenen

Ventilatiesystemen, airconditioning en warmtepomp installaties van topkwaliteit kunt u vinden via Climapartners BV nabij Diemen. Naast een uitstekende kwaliteit zijn onze installaties energiezuinig en dus ook milieuvriendelijk. Andere pluspunten van ons bedrijf: u ontvangt de juiste (CFK)documenten, wij vullen altijd een volledig werkrapport in, u ontvangt een snelle service en levering en u beschikt over een gediplomeerd team bestaande uit ervaren professionals. Wilt u ons inschakelen in Diemen? Bel: 072-7439958 of stuur een e-mail naar: info@climapartners.nl.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten