• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Diemen

In Diemen kwalitatieve installaties voor een aangenaam binnenklimaat

Vindt u het ook belangrijk dat u installaties krijgt van topkwaliteit waar u niet teveel voor betaalt? Kies dan voor de installaties van Climapartners BV zoals ventilatiesystemen, airco’s en warmtepomp installaties. Gezien het feit dat wij merkonafhankelijk zijn, kunnen we bij u installaties realiseren die binnen uw budget passen. Ons deskundige team streeft er altijd naar om voor u een optimaal rendement te realiseren. Dit doen wij door u bij te staan vanaf het ontwerp tot calculatie werkzaamheden, montage en onderhoud. Het resultaat is dat u in Diemen een optimaal binnenklimaat verkrijgt en energiekosten bespaart. Climapartners BV pakt elk project met beide handen aan en zet zich graag in voor uiteenlopende projecten van bedrijven en organisaties zoals, installaties verzorgen voor fabrieken, horeca, woningen en scholen.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Binnen uw organisatie genieten van een optimale klimaatbeheersing

Voor uw bedrijfspand in Diemen helpen wij u graag om energie-efficiëntie te bereiken. Dit kan gerealiseerd worden door airconditioning en warmtepomp systemen te combineren met verwarming- en ventilatiesystemen. Deze combinatie maakt het mogelijk de CO2-uitstoot te beperken en energiekosten te verlagen. Tevens zal u het hele jaar door genieten van een prettig binnenklimaat. Dit noemen wij een optimale klimaatbeheersing en wordt mede mogelijk gemaakt door een professioneel team die bestaat uit projectleiders, gecertificeerde service- en montage monteurs, adviseurs en werkvoorbereiders. De klimaatbeheersing kunnen wij voor elk soort pand in Diemen mogelijk maken, bijvoorbeeld scholen, hotels, datacenters, kantoren of restaurants.

Ook voor bedrijven in Diemen milieuvriendelijke klimaatbeheersing

De bedrijven in Diemen perfecte installaties aanbieden die slimme en duurzame klimaatbeheersing realiseren, is een streven dat wij bij Climapartners BV al jaren najagen. De duurzame klimaatbeheersing die wij voor u willen realiseren moet een optimaal evenwicht bewerkstelligen tussen ventilatie, aangename temperatuur in huis en luchtzuivering. Tevens moet het zorgen voor energie-efficiëntie, zodat u bespaart op uw energieverbruik en u daarnaast minder CO2-uitstoot heeft. Meer informatie of advies nodig? Neem contact op en we helpen u graag!

Wat Climapartners BV voor u kan betekenen

Ventilatiesystemen, airconditioning en warmtepomp installaties van topkwaliteit kunt u vinden via Climapartners BV nabij Diemen. Naast een uitstekende kwaliteit zijn onze installaties energiezuinig en dus ook milieuvriendelijk. Andere pluspunten van ons bedrijf: u ontvangt de juiste (CFK)documenten, wij vullen altijd een volledig werkrapport in, u ontvangt een snelle service en levering en u beschikt over een gediplomeerd team bestaande uit ervaren professionals. Wilt u ons inschakelen in Diemen? Bel: 072-7439958 of stuur een e-mail naar: info@climapartners.nl.

GEREALISEERDE PROJECTEN