• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Den Helder

Ventilaties, warmtepompen en airco’s inclusief full-service

Ventilatiesystemen, warmtepomp installaties en airconditioning, dat zijn de 3 disciplines waarin Climapartners BV is gespecialiseerd. Tevens weten wij ook veel over klimaatbeheersing en verwarmingssystemen voor uw huis of bedrijf in Den Helder. Als u een optimaal binnenklimaat wilt in Den Helder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ons maakt het niet uit of het gaat om een datacenter, schoolgebouw, horecagelegenheid, winkel, bedrijfspand of woning: elk project kunnen wij tot in de puntjes begeleiden en afronden. Dit geldt ook voor projecten van collega installatiebedrijven. Naast het project uitvoeren en/of begeleiden, kunt u ook bij ons terecht voor advies, montage, onderhoud, troubleshooting werkzaamheden, calculatie en service in Den Helder.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

In Den Helder een optimale luchtbehandeling en ventilatie

Een optimale luchtbehandeling en ventilatie in Den Helder kan bereikt worden met de kennis en vaardigheden van Climapartners BV. Dit kan met of zonder warmteterugwinning. Moet alles in het geheel worden aangelegd? Vanaf het ontwerp tot de montage en verdere uitvoering zal door ons verzorgd worden. Tevens verrichten wij onderhoud, calculaties en alle servicewerkzaamheden. Door onze uitgebreide kennis kunnen wij met alle merken overweg. Dit geeft ons de mogelijkheid om voor u een passende installatie te realiseren die binnen uw budget past. Ongeacht of u ons inschakelt voor uw woning in Den Helder, of winkelpand, fabriek of hotel.

Verlaag door middel van klimaatbeheersing uw energieverbruik

Al meer dan 30 jaar lang helpen wij bedrijven aan totaalconcepten gericht op een duurzaam binnenklimaat. Deze totaalconcepten voor een optimale klimaatbeheersing zijn zeer interessant voor commerciële gebouwen. Bijvoorbeeld omdat klimaatbeheersing het mogelijk maakt energie te besparen en de CO2-uitstoot te beperken. Ondertussen wordt er het hele jaar door, een aangenaam binnenklimaat gerealiseerd. Hoe dit bereikt kan worden? Door ventilatiesystemen, warmwatervoorzieningen of koelinstallaties te combineren met onze slimme warmtepomp systemen en airco’s.

Een alles-in-één oplossing voor airco’s en warmtepomp systemen

Onze uitgebreide kennis en ervaring in energiebesparing en klimaatbeheersing is zeer interessant. Zo kunnen we u een geweldige alles-in-één oplossing bieden, namelijk onze warmtepomp gebaseerde airconditioningsystemen. Deze oplossing gaat zeer efficiënt met energie om en levert daarnaast superieure prestaties. Hierdoor is het milieuvriendelijk en duurzaam. Wanneer u ons systeem in uw woning of bedrijfspand in Den Helder heeft, zal u constant voorzien zijn van een optimale luchtzuivering met daarnaast een perfecte balans in temperatuur en vochtigheid.

Schakel ons in voor een goede warmtepomp, ventilatie of airco

Wilt u in Den Helder ook een optimaal binnenklimaat in uw woning, bedrijfspand of ander gebouw? Laat Climapartners BV u helpen! Telefoonnummer: 072-7439958. E-mailadres: info@climapartners.nl.

GEREALISEERDE PROJECTEN