Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Den Helder

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Den Helder

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Den Helder

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Den Helder

Ventilaties, warmtepompen en airco’s inclusief full-service

Ventilatiesystemen, warmtepomp installaties en airconditioning, dat zijn de 3 disciplines waarin Climapartners BV is gespecialiseerd. Tevens weten wij ook veel over klimaatbeheersing en verwarmingssystemen voor uw huis of bedrijf in Den Helder. Als u een optimaal binnenklimaat wilt in Den Helder, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ons maakt het niet uit of het gaat om een datacenter, schoolgebouw, horecagelegenheid, winkel, bedrijfspand of woning: elk project kunnen wij tot in de puntjes begeleiden en afronden. Dit geldt ook voor projecten van collega installatiebedrijven. Naast het project uitvoeren en/of begeleiden, kunt u ook bij ons terecht voor advies, montage, onderhoud, troubleshooting werkzaamheden, calculatie en service in Den Helder.

In Den Helder een optimale luchtbehandeling en ventilatie

Een optimale luchtbehandeling en ventilatie in Den Helder kan bereikt worden met de kennis en vaardigheden van Climapartners BV. Dit kan met of zonder warmteterugwinning. Moet alles in het geheel worden aangelegd? Vanaf het ontwerp tot de montage en verdere uitvoering zal door ons verzorgd worden. Tevens verrichten wij onderhoud, calculaties en alle servicewerkzaamheden. Door onze uitgebreide kennis kunnen wij met alle merken overweg. Dit geeft ons de mogelijkheid om voor u een passende installatie te realiseren die binnen uw budget past. Ongeacht of u ons inschakelt voor uw woning in Den Helder, of winkelpand, fabriek of hotel.

Verlaag door middel van klimaatbeheersing uw energieverbruik

Al meer dan 30 jaar lang helpen wij bedrijven aan totaalconcepten gericht op een duurzaam binnenklimaat. Deze totaalconcepten voor een optimale klimaatbeheersing zijn zeer interessant voor commerciële gebouwen. Bijvoorbeeld omdat klimaatbeheersing het mogelijk maakt energie te besparen en de CO2-uitstoot te beperken. Ondertussen wordt er het hele jaar door, een aangenaam binnenklimaat gerealiseerd. Hoe dit bereikt kan worden? Door ventilatiesystemen, warmwatervoorzieningen of koelinstallaties te combineren met onze slimme warmtepomp systemen en airco’s.

Een alles-in-één oplossing voor airco’s en warmtepomp systemen

Onze uitgebreide kennis en ervaring in energiebesparing en klimaatbeheersing is zeer interessant. Zo kunnen we u een geweldige alles-in-één oplossing bieden, namelijk onze warmtepomp gebaseerde airconditioningsystemen. Deze oplossing gaat zeer efficiënt met energie om en levert daarnaast superieure prestaties. Hierdoor is het milieuvriendelijk en duurzaam. Wanneer u ons systeem in uw woning of bedrijfspand in Den Helder heeft, zal u constant voorzien zijn van een optimale luchtzuivering met daarnaast een perfecte balans in temperatuur en vochtigheid.

Schakel ons in voor een goede warmtepomp, ventilatie of airco

Wilt u in Den Helder ook een optimaal binnenklimaat in uw woning, bedrijfspand of ander gebouw? Laat Climapartners BV u helpen! Telefoonnummer: 072-7439958. E-mailadres: info@climapartners.nl.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten