• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Den Haag

In uw bedrijfspand of huis in Den Haag een optimaal klimaat

Wilt u ook 24 uur per dag een aangenaam klimaat in uw huis of bedrijfspand? Benader Climapartners BV vanuit Den Haag en wij komen het voor u realiseren. Denk bijvoorbeeld aan duurzaam ventileren, verwarmen of koelen. Voor ventilatiesystemen, warmtepomp installaties en airconditioning kunnen organisaties in Den Haag ons inschakelen. Een team van werkvoorbereiders, gecertificeerd montage- en service monteurs, adviseurs en projectleiders staat voor u klaar om uw wensen te vervullen. Ons team heeft uitgebreide kennis en ervaring in het verwezenlijken van duurzame installaties. Mede daardoor zijn wij al jarenlang koploper in onze branche als het gaat om het volgen van nieuwe trends en toepassen van de nieuwste technieken.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Wij hebben kennis van alle merken warmtepomp systemen en airco’s

Het maakt niet uit van welk merk de airco of warmtepomp systemen zijn, ons team kan ermee overweg. Dat geldt niet alleen voor alle merken, ook voor de soort systemen. Zo weet ons team raad met zowel multi split en single airco systemen. Climapartners wordt door bedrijven in Den Haag ingeschakeld om bijvoorbeeld industrieën of kantoorpanden te voorzien van koudwatermachines of VRV/VRF systemen. Of u nu alleen wilt koelen, een combinatie wilt van koelen en verwarmen of wilt koelen of verwarmen: wij zullen ervoor zorgen dat u het systeem naar wens krijgt. Naast het vervullen van uw wensen vervullen, zullen wij u ook altijd voorzien van hoogstaande kwaliteit.

In Den Haag beschikken over een passend ventilatiesysteem

U wilt natuurlijk een optimaal ventilatiesysteem in uw bedrijfspand of woning in Den Haag. Want een optimaal ventilatiesysteem draagt bij aan een betere gezondheid omdat het een frisse luchtstroom genereert. Ons team heeft kennis van alle merken ventilatiesystemen die u kunnen voorzien van een perfecte toevoer van frisse lucht. Hierbij kunt u kiezen of u dit zonder of met warmteterugwinning wilt. Wilt u ons inhuren voor uw nieuwe ventilatiesysteem in Den Haag? Wij staan u bij vanaf het ontwerp, voeren de calculaties en montage uit en leveren u een excellente service en onderhoud.

Warmtepomp-, airco- of ventilatiesystemen deskundig aangelegd

Climapartners BV is uw deskundige en betrouwbare partner in realisatie van warmtepomp installaties, airco’s en ventilatiesystemen. Onze organisatie is al meer dan 30 jaar actief in het onderhouden en monteren van installaties voor bedrijven in Den Haag. Graag bieden wij elke klant een optimaal binnenklimaat en een excellente service. Wilt u dit ook heel graag voor uw bedrijf of huis in Den Haag? U kunt ons bereiken op: 072-7439958 of stuur een e-mail naar: info@climapartners.nl.

GEREALISEERDE PROJECTEN