Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Castricum

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Castricum

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Castricum

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Castricum

In Castricum de beste installaties voor een fijn binnenklimaat

Wilt u ook installaties van topkwaliteit die ook nog eens passen binnen uw budget? Kies dan voor de nieuwe ventilatiesystemen, warmtepomp installaties of airconditioning van Climapartners BV. Aangezien we niet merk afhankelijk zijn, kunnen we de beste installaties regelen voor de goede prijs. Ons professioneel team zorgt er graag voor dat u een optimaal rendement kunt behalen. Daarom staan we u bij vanaf het ontwerp tot de calculaties, montage en onderhoud. Het doel is bij u in Castricum een perfect binnenklimaat te realiseren terwijl u flink bespaart op energiekosten en CO2-uitstoot. Climapartners BV gaat elke uitdaging aan en zet zich al jaren in voor diverse projecten voor bedrijven zoals horecagelegenheden, fabrieken, complete scholen en woningen.

Krijg binnen uw bedrijf passende producten voor goede klimaatbeheersing

Voor uw bedrijf of instantie in Castricum streven wij ernaar om energie-efficiëntie te realiseren. Dit doen wij door warmtepomp systemen en airco’s te combineren met ventilatie- en verwarmingssystemen. Dankzij deze combinatie kunt u de CO2-uitstoot en energiekosten verlagen, terwijl u geniet van een zeer aangenaam binnenklimaat. Deze optimale klimaatbeheersing kan ons professionele team bestaande uit gecertificeerde montage- en service monteurs, projectleiders, werkvoorbereiders en adviseurs, voor elke onderneming in Castricum realiseren. Zo zijn wij al regelmatig ingezet voor computerruimten, datacenters, cafés, restaurants, hotels, instellingen, scholen en kantoren.

Voor uw bedrijf in Castricum slimme en duurzame klimaatbeheersing

Goede oplossingen die een duurzame en slimme klimaatbeheersing bewerkstelligen zijn één van de doelen van Climapartners BV voor bedrijven in Castricum. Dit geldt voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Onze duurzame klimaatbeheersing bestaat uit een perfecte balans tussen zuivering van lucht, ventilatie en een aangename temperatuur. Door deze balans kunt u het gehele jaar door genieten van een heerlijk binnenklimaat. Daarnaast draagt u een steentje bij aan een beter milieu aangezien wij u voorzien van een energie-efficiënte airco. Heeft u misschien hulp nodig? Wij voorzien u graag van goed advies op maat.

De voordelen van Climapartners BV

Warmtepomp installaties, ventilatiesystemen en airconditioning van topkwaliteit, daar kunt u op rekenen als u kiest voor Climapartners BV in Castricum. Naast goede kwaliteit zijn onze installaties duurzaam en energiezuinig. Andere voordelen van ons bedrijf: altijd volledig ingevulde werkrapporten, juiste (CFK)documenten, snelle service en levering en u beschikt over een team die bestaat uit gediplomeerde professionals. Wilt u gebruikmaken van onze diensten in Castricum? Bel: 072-7439958 of stuur een e-mail naar: info@climapartners.nl.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten