Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Blaricum

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Blaricum

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Blaricum

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Blaricum

Kwalitatieve installaties in Blaricum voor een aangenaam binnenklimaat

Of u nu zocht naar nieuwe warmtepomp installaties, airconditioning of graag een ventilatiesysteem wilt laten installeren: bij Climapartners BV kunt u rekenen op installaties van topkwaliteit die ook nog eens binnen uw budget passen. Wij kunnen dit voor u realiseren omdat we merkonafhankelijk zijn. Voor ons is het belangrijk dat u een optimaal rendement kunt behalen uit onze installaties. Daarom stellen wij een professioneel team beschikbaar die het gehele proces tot in de puntjes kan verzorgen. Van ontwerpen tot calculeren, monteren en onderhoud. Op die manier verkrijgt u een perfect binnenklimaat terwijl u ondertussen de CO2-uitstoot verlaagd en energiekosten bespaard in Blaricum. Climapartners BV is beschikbaar voor bedrijven, van complete scholen, horecagelegenheden en fabrieken tot woningen. Geen enkel project is ons te groot of te klein.

Installaties voor perfecte klimaatbeheersing binnen uw organisatie

Dankzij een efficiënte combinatie van airco en warmtepomp systemen met ventilatie- en verwarmingssystemen, kan er voor uw instantie of bedrijf in Blaricum een uitstekende energie-efficiëntie gerealiseerd worden. U kunt dus energie besparen en daarnaast genieten van een perfect binnenklimaat, terwijl u tevens een verminderde CO2-uitstoot genereert. Wat uw onderneming in Blaricum ook is, ons team bestaande uit werkvoorbereiders, adviseurs, projectleiders en gecertificeerde montage- en service monteurs, kan voor u een optimale klimaatbeheersing creëren. Al regelmatig is Climapartners BV ingeschakeld voor scholen, kantoren, instellingen, restaurants, hotels, cafés, computerruimten en datacenters.

Duurzame en slimme klimaatbeheersing in Blaricum

Zowel voor renovatieprojecten als voor nieuwbouw staat Climapartners paraat om bedrijven in Blaricum oplossingen aan te bieden die leiden tot duurzame en slimme klimaatbeheersing in huis. Dit betekent dat we voor u een perfecte balans realiseren tussen ventilatie, temperatuur en luchtzuivering. Als resultaat kunt u in Blaricum het gehele jaar door genieten van een perfect binnenklimaat. Tevens zorgen wij voor een energie-efficiënte airconditioning waardoor u een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen voor professioneel advies op maat.

Waarom Climapartners BV u uitstekend kan helpen

Climapartners BV is voor u in Blaricum een zeer aantrekkelijke partij voor ventilatiesystemen, airco’s en warmtepomp installaties, omdat u altijd topkwaliteit krijgt. Daarnaast zijn de installaties duurzaam en energiezuinig. Maar dat is nog niet alles. Wij bieden u een professioneel team, een snelle service en levering en we kunnen u voorzien van de juiste (CFK)documenten. Bij elke klus ontvangt u tevens volledig ingevuld werkrapport. Overtuigd? Bel dan vanuit Blaricum naar: 072-7439958 of stuur ons een e-mail: info@climapartners.nl.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten