• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Blaricum

Kwalitatieve installaties in Blaricum voor een aangenaam binnenklimaat

Of u nu zocht naar nieuwe warmtepomp installaties, airconditioning of graag een ventilatiesysteem wilt laten installeren: bij Climapartners BV kunt u rekenen op installaties van topkwaliteit die ook nog eens binnen uw budget passen. Wij kunnen dit voor u realiseren omdat we merkonafhankelijk zijn. Voor ons is het belangrijk dat u een optimaal rendement kunt behalen uit onze installaties. Daarom stellen wij een professioneel team beschikbaar die het gehele proces tot in de puntjes kan verzorgen. Van ontwerpen tot calculeren, monteren en onderhoud. Op die manier verkrijgt u een perfect binnenklimaat terwijl u ondertussen de CO2-uitstoot verlaagd en energiekosten bespaard in Blaricum. Climapartners BV is beschikbaar voor bedrijven, van complete scholen, horecagelegenheden en fabrieken tot woningen. Geen enkel project is ons te groot of te klein.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Installaties voor perfecte klimaatbeheersing binnen uw organisatie

Dankzij een efficiënte combinatie van airco en warmtepomp systemen met ventilatie- en verwarmingssystemen, kan er voor uw instantie of bedrijf in Blaricum een uitstekende energie-efficiëntie gerealiseerd worden. U kunt dus energie besparen en daarnaast genieten van een perfect binnenklimaat, terwijl u tevens een verminderde CO2-uitstoot genereert. Wat uw onderneming in Blaricum ook is, ons team bestaande uit werkvoorbereiders, adviseurs, projectleiders en gecertificeerde montage- en service monteurs, kan voor u een optimale klimaatbeheersing creëren. Al regelmatig is Climapartners BV ingeschakeld voor scholen, kantoren, instellingen, restaurants, hotels, cafés, computerruimten en datacenters.

Duurzame en slimme klimaatbeheersing in Blaricum

Zowel voor renovatieprojecten als voor nieuwbouw staat Climapartners paraat om bedrijven in Blaricum oplossingen aan te bieden die leiden tot duurzame en slimme klimaatbeheersing in huis. Dit betekent dat we voor u een perfecte balans realiseren tussen ventilatie, temperatuur en luchtzuivering. Als resultaat kunt u in Blaricum het gehele jaar door genieten van een perfect binnenklimaat. Tevens zorgen wij voor een energie-efficiënte airconditioning waardoor u een steentje bijdraagt aan een beter milieu. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen voor professioneel advies op maat.

Waarom Climapartners BV u uitstekend kan helpen

Climapartners BV is voor u in Blaricum een zeer aantrekkelijke partij voor ventilatiesystemen, airco’s en warmtepomp installaties, omdat u altijd topkwaliteit krijgt. Daarnaast zijn de installaties duurzaam en energiezuinig. Maar dat is nog niet alles. Wij bieden u een professioneel team, een snelle service en levering en we kunnen u voorzien van de juiste (CFK)documenten. Bij elke klus ontvangt u tevens volledig ingevuld werkrapport. Overtuigd? Bel dan vanuit Blaricum naar: 072-7439958 of stuur ons een e-mail: info@climapartners.nl.

GEREALISEERDE PROJECTEN