Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Beverwijk

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Beverwijk

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Beverwijk

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Beverwijk

De beste installaties voor een aangenaam binnenklimaat in Beverwijk

Of u nu op zoek bent naar een nieuwe airconditioning, warmtepomp installaties of een ventilatiesysteem wilt laten installeren: via Climapartners BV verkrijgt u installaties van topkwaliteit die ook nog eens qua prijs binnen uw budget passen. Dit kunnen wij onder andere verwezenlijken omdat we niet merkafhankelijk zijn. Om ervoor te zorgen dat u optimaal rendement kunt halen uit uw installaties zetten we er een professioneel team op die u tijdens het gehele proces van ontwerpen, calculeren, monteren en onderhouden kan bijstaan. Zo verkrijgt u een perfect binnenklimaat, terwijl uw energiekosten bespaard en CO2-uitstoot verlaagd in Beverwijk. Climapartners BV zet zich in voor bedrijven, van woningen tot complete scholen, fabrieken en horecagelegenheden. Geen enkele uitdaging is ons te groot.

Passende producten voor optimale klimaatbeheersing binnen uw bedrijf

Door middel van een slimme combinatie van airconditioning en warmtepomp systemen met verwarmings- en ventilatiesystemen kunnen wij voor uw bedrijf of instantie in Beverwijk een optimale energie-efficiëntie realiseren. Naast dat u energie kunt besparen, verkrijgt u met onze installaties ook een zeer aangenaam binnenklimaat en verlaagt u de CO2-uitstoot. Wat voor onderneming u ook heeft in Beverwijk, met ons team bestaande uit adviseurs, werkvoorbereiders, gediplomeerde montage- en service monteurs en projectleiders, creëren we voor u een optimale klimaatbeheersing. Climapartners BV is al geregeld ingeschakeld voor kantoren, scholen, instellingen, hotels, restaurants, cafés, datacenters en computerruimten.

Slimme en duurzame klimaatbeheersing voor uw woning in Beverwijk

Zowel voor nieuwbouw als voor renovatieprojecten staat Climapartners BV klaar om bedrijven in Beverwijk te voorzien van oplossingen die leiden tot een slimme en duurzame klimaatbeheersing in huis. Dit houdt in dat we gaan zorgen voor een perfecte balans tussen temperatuur, ventilatie en luchtzuivering. Het resultaat is dat u in Beverwijk kunt genieten van een perfect binnenklimaat, het hele jaar door. Daarnaast verzorgen wij ook voor een energie-efficiënte airconditioning zodat u een bijdrage kunt leveren aan een beter milieu. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor passend advies op maat.

Waarom Climapartners BV een juiste keuze is

Climapartners BV is voor u in Beverwijk de juiste keuze omdat wij u altijd zullen voorzien van airco’s, ventilatiesystemen en warmtepomp installaties van topkwaliteit. Deze installaties zijn energiezuinig en duurzaam. Daarnaast werken in ons team uitsluitend gecertificeerde professionals, kunt u profiteren van een snelle service en levering en bent u bij ons altijd voorzien van de juiste (CFK)documenten en volledige ingevulde werkrapporten. Interesse? Bel dan vanuit Beverwijk naar: 072-7439958 of stuur ons een e-mail: info@climapartners.nl.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten