• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Bergen

Airco’s, ventilaties en warmtebronnen met volle service

Airconditioning installaties, ventilatiesystemen en warmtepomp installaties, dat zijn de 3 disciplines die Climapartners BV tot in de puntjes beheerst. Ook voor verwarmingssystemen en klimaatbeheersing staan we voor u in Bergen klaar. Wilt u dus in Bergen een optimaal binnenklimaat realiseren? Climapartners kan u helpen. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een school, datacenter, winkel, horecagelegenheid, woning of bedrijfspand: wij staan u bij vanaf het ontwerp tot montage, service en onderhoud. Wij kunnen ook projecten uitvoeren of begeleiden van collega installatiebedrijven.Tevens zijn wij in te schakelen voor advies, onderhoud- en troubleshooting werkzaamheden, en calculaties voor in Bergen.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

In Bergen een perfecte ventilatie en luchtbehandeling

Perfecte ventilatie en luchtbehandeling in Bergen kan gerealiseerd worden door de hulp van Climapartners BV. Dit kan zonder of met warmteterugwinning. Moet alles nog aangelegd worden? Zowel de opzet als de uitvoering kan door ons verzorgd worden. Wij verrichten ook het onderhoud, doen de montage en helpen met het ontwerp. Daarnaast zijn wij merkonafhankelijk. Dit betekent dat wij kunnen werken met alle merken installaties. Hierdoor realiseren wij de installatie binnen een door u opgezet budget. Zo heeft u dus altijd profijt van onze ervaring en kennis. Ongeacht of het nu gaat om een school in Bergen of een fabriek, winkelpand of woning.

Verlaag met klimaatbeheersing het energieverbruik en CO2-uitstoot

Al ruim 30 jaar profiteren diverse woningen en gebouwen van onze totaalconcepten voor duurzame binnenklimaten. Onze oplossingen voor klimaatbeheersing zijn zeer voordelig voor commerciële gebouwen. Zo is het middels onze klimaatbeheersing mogelijk om energie te besparen en de CO2-uitstoot te verlagen, terwijl u het gehele jaar door geniet van een aangenaam binnenklimaat. Hoe we dit kunnen realiseren? Door warmwatervoorzieningen, ventilatiesystemen of koelinstallaties te combineren met airco- en warmtepomp systemen.

Een alles-in-één concept voor warmtepomp systemen en airco’s

Onze specialistische kennis betreffende klimaatbeheersing en energiebesparing is ook zeer aantrekkelijk voor bedrijven in Bergen. Wij hebben een geweldige alles-in-één oplossing, namelijk de optimale warmtepomp gebaseerde airconditioningsystemen. Doordat de oplossing energie-efficiënt is en daarnaast een superieure prestatie levert, is het ontzettend duurzaam en milieuvriendelijk. U zal merken dat uw bedrijf in Bergen dankzij ons systeem is voorzien van een optimale zuivering van lucht in combinatie met een perfect evenwicht tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid.

Neem contact op voor onze airco-, warmtepomp- of ventilatiesystemen

In Bergen ook een perfect binnenklimaat in uw bedrijfspand, woning of ander gebouw? Climapartners BV staat voor u klaar. Telefoonnummer: 072-7439958. E-mailadres: info@climapartners.nl.

GEREALISEERDE PROJECTEN