Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning
Amsterdam

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen
Amsterdam

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie
Amsterdam

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Amsterdam

Full-service in warmtebronnen, ventilatie en airco’s

Climapartners BV heeft een paar disciplines die ze beheersen tot in de puntjes: warmtepomp installaties, ventilatiesystemen en airconditioning installaties. U kunt ook bij ons aankloppen vanuit Amsterdam voor klimaatbeheersing en verwarmingssystemen. Wij bezitten alle kennis om een optimaal binnenklimaat te verwezenlijken voor uw bedrijfspand, woning, horecagelegenheid, school winkel of datacenter in Amsterdam. Als u ons benadert kunnen wij u helpen van ontwerp tot montage en onderhoud. Naast dat ons kunnen inschakelen, zijn wij ook in te huren door collega installatiebedrijven om projecten te begeleiden of uit te voeren. Wij brengen ook advies uit, voeren calculaties uit en bieden onderhoud-, service- en troubleshooting werkzaamheden in Amsterdam.

Ultieme luchtbehandeling en ventilatie in Amsterdam

U kunt ons vanuit Amsterdam contacteren voor een ultieme luchtbehandeling en ventilatie. Eventueel met of zonder warmteterugwinning. Wilt u dat alles wordt aangelegd? Wij kunnen u prima van dienst zijn om alles voor u op te zetten en uit te voeren. Denk aan het ontwerp, calculaties, montage en het onderhoud. Wat ons bedrijf interessant maakt, is dat we merkonafhankelijk zijn. Wij ontwerpen en installeren aan de hand van uw wensen en budget, niet aan de hand van de kosten van een merk. Of het nu gaat om een school, winkelpand of uw woning in Amsterdam: wij bezitten de juiste kennis en ervaring om u te helpen aan de juiste installatie.

Verlaag de CO2-uitstoot en energieverbruik met klimaatbeheersing

Al ruim 30 jaar is ons bedrijf actief in het opzetten van totaalconcepten voor duurzame binnenklimaten in gebouwen en woningen. Commerciële gebouwen kunnen veel profijt hebben van onze oplossingen van klimaatbeheersing. Wij kunnen u namelijk een prettig binnenklimaat leveren op een wijze die energiebesparend is en de CO2-uitstoot verlaagd. Voor uw bedrijf kan dit gerealiseerd worden door een combinatie van airconditioning en warmtepomp systemen met koelinstallaties, ventilatiesystemen of warmwatervoorzieningen.

Warmtepomp systemen en airco’s in een alles-in-één concept

Bedrijven in Amsterdam kunnen gebruikmaken van onze vakkundige kennis in energiebesparing en klimaatbeheersing. Uniek is onze superieure op warmtepomp gebaseerde airconditioningsystemen die een geweldige alles-in-één oplossing bieden. Deze oplossing is een optimale prestatie van het systeem die ook nog eens energiebesparend is. Zeer milieuvriendelijk en duurzaam dus! Dit houdt voor uw bedrijf in Amsterdam in dat er een perfect evenwicht is tussen frisse lucht, vochtigheid en temperatuur en daarnaast heeft u ook een goede zuivering van de lucht.

Interesse in onze ventilatie-, warmtepomp- en/of airco systemen?

Wenst u een perfect binnenklimaat in uw kantoorpand, woning, ziekenhuis of school in Amsterdam? Schakel dan Climapartners BV in. Telefoonnummer: 072-7439958. E-mailadres: info@climapartners.nl.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten