• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Amsterdam

Full-service in warmtebronnen, ventilatie en airco’s

Climapartners BV heeft een paar disciplines die ze beheersen tot in de puntjes: warmtepomp installaties, ventilatiesystemen en airconditioning installaties. U kunt ook bij ons aankloppen vanuit Amsterdam voor klimaatbeheersing en verwarmingssystemen. Wij bezitten alle kennis om een optimaal binnenklimaat te verwezenlijken voor uw bedrijfspand, woning, horecagelegenheid, school winkel of datacenter in Amsterdam. Als u ons benadert kunnen wij u helpen van ontwerp tot montage en onderhoud. Naast dat ons kunnen inschakelen, zijn wij ook in te huren door collega installatiebedrijven om projecten te begeleiden of uit te voeren. Wij brengen ook advies uit, voeren calculaties uit en bieden onderhoud-, service- en troubleshooting werkzaamheden in Amsterdam.

Airconditioning

Met onze airco installaties creëren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Ultieme luchtbehandeling en ventilatie in Amsterdam

U kunt ons vanuit Amsterdam contacteren voor een ultieme luchtbehandeling en ventilatie. Eventueel met of zonder warmteterugwinning. Wilt u dat alles wordt aangelegd? Wij kunnen u prima van dienst zijn om alles voor u op te zetten en uit te voeren. Denk aan het ontwerp, calculaties, montage en het onderhoud. Wat ons bedrijf interessant maakt, is dat we merkonafhankelijk zijn. Wij ontwerpen en installeren aan de hand van uw wensen en budget, niet aan de hand van de kosten van een merk. Of het nu gaat om een school, winkelpand of uw woning in Amsterdam: wij bezitten de juiste kennis en ervaring om u te helpen aan de juiste installatie.

Verlaag de CO2-uitstoot en energieverbruik met klimaatbeheersing

Al ruim 30 jaar is ons bedrijf actief in het opzetten van totaalconcepten voor duurzame binnenklimaten in gebouwen en woningen. Commerciële gebouwen kunnen veel profijt hebben van onze oplossingen van klimaatbeheersing. Wij kunnen u namelijk een prettig binnenklimaat leveren op een wijze die energiebesparend is en de CO2-uitstoot verlaagd. Voor uw bedrijf kan dit gerealiseerd worden door een combinatie van airconditioning en warmtepomp systemen met koelinstallaties, ventilatiesystemen of warmwatervoorzieningen.

Warmtepomp systemen en airco’s in een alles-in-één concept

Bedrijven in Amsterdam kunnen gebruikmaken van onze vakkundige kennis in energiebesparing en klimaatbeheersing. Uniek is onze superieure op warmtepomp gebaseerde airconditioningsystemen die een geweldige alles-in-één oplossing bieden. Deze oplossing is een optimale prestatie van het systeem die ook nog eens energiebesparend is. Zeer milieuvriendelijk en duurzaam dus! Dit houdt voor uw bedrijf in Amsterdam in dat er een perfect evenwicht is tussen frisse lucht, vochtigheid en temperatuur en daarnaast heeft u ook een goede zuivering van de lucht.

Interesse in onze ventilatie-, warmtepomp- en/of airco systemen?

Wenst u een perfect binnenklimaat in uw kantoorpand, woning, ziekenhuis of school in Amsterdam? Schakel dan Climapartners BV in. Telefoonnummer: 072-7439958. E-mailadres: info@climapartners.nl.

GEREALISEERDE PROJECTEN