Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Amstelveen

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen
Amstelveen

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie
Amstelveen

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Amstelveen

Full-service in airco, warmtepomp en ventilatiesystemen

Climapartners BV beheert enkele disciplines tot in de puntjes: airconditioning installaties, warmtepomp installaties en ventilatiesystemen. Daarnaast kunt u vanuit Amstelveen ook bij ons terecht voor verwarmingssystemen en klimaatbeheersing systemen. Wij hebben alle kennis in pacht om een perfect binnenklimaat te realiseren in uw woning, bedrijfspand, horecagelegenheid, winkel, school, datacenter etc. in Amstelveen. Wanneer u ons inschakelt kunnen wij het proces begeleiden van ontwerp tot montage en onderhoud. Naast dat bedrijven ons kunnen benaderen, worden wij ook dikwijls door collega installatiebedrijven ingehuurd om projecten uit te voeren of te begeleiden. Wij kunnen ook adviseren, calculaties uitvoeren en service- , onderhoud- en troubleshooting werkzaamheden verrichten in Amstelveen.

Ultieme ventilatie en schone luchtbehandeling in Amstelveen

U kunt ons vanuit Amstelveen inschakelen voor een ultieme ventilatie en luchtbehandeling. Dit kan met of zonder warmteterugwinning. Moet alles nog aangelegd worden? Wij kunnen u uitstekend helpen om het gehele proces voor u op te zetten en uit te voeren. Vanaf het ontwerp tot de calculatie, montage en later ook het onderhoud. Wat een groot voordeel is van ons bedrijf, is dat we niet merkafhankelijk zijn. U bepaalt het budget en we bekijken samen wat we kunnen doen om aan uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om uw woning of een groot winkelpand of school: wij hebben alle kennis in pacht om u te voorzien van de juiste installaties in Amstelveen.

Verlaag uw energieverbruik en CO2-uitstoot met klimaatbeheersing

Ons bedrijf is al ruim 30 jaar actief in het aanbieden van totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in woningen en gebouwen. Commerciële gebouwen hebben veel baat bij onze oplossingen van klimaatbeheersing. Wij leveren namelijk een aangename binnenklimaat op een energiebesparende wijze. Tevens helpen wij ook om de CO2-uitstoot te verlagen. Dit kunnen wij ook voor uw bedrijf realiseren door bijvoorbeeld de airconditioning en warmtepomp systemen te combineren met ventilatiesystemen, koelinstallaties en warmwatervoorzieningen.

Airconditioning en warmtepomp systemen in een alles-in-één oplossing

Bedrijven in Amstelveen kunnen profiteren van onze uitgebreide kennis in klimaatbeheersing en energiebesparing. Zo hebben we speciaal voor bedrijven geavanceerde op warmtepomp gebaseerde airconditioningsystemen die een ultieme alles-in-één oplossing bieden: een superieure prestatie en energiebesparing. Een perfecte duurzame en milieuvriendelijke oplossing dus! Dit betekent voor uw bedrijf in Amstelveen dat er een optimaal evenwicht heerst tussen temperatuur, frisse lucht en vochtigheid en goede zuivering van de lucht.

Interesse in onze airco-, ventilatie- en/of warmtepomp systemen?

Wilt u ook een optimale binnenklimaat in uw woning, kantoorpand, school, ziekenhuis etc. in Amstelveen? Maak dan gebruik van de diensten van Climapartners BV. Telefoonnummer: 072-7439958. E-mailadres: info@climapartners.nl.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten