Wij creëren het perfecte
binnen klimaat…

Heeft u vragen?
Wij helpen u graag verderAirconditioning Almere

Wij installeren, onderhouden en servicen alle merken airconditioning en warmtepomp systemen. Uitsluitend airconditioning apparatuur van topkwaliteit!

Warmtepompen Almere

Climapartners BV is een veelzijdig, full-service bedrijf met alle kennis op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek en warmtetechniek voor de zakelijke markt.

Ventilatie Almere

Ventilatie of luchtbehandeling, met of zonder warmte terugwinning en de aansturing van alle componenten, dat zijn ook één van de specialisaties van Climapartners BV.

Airco en warmtepomp installateur Almere

In uw woning of bedrijfspand in Almere het perfecte klimaat

Niemand heeft het in huis of op kantoor graag te warm of te koud. Schakel in Almere daarom Climapartners BV in om een optimaal klimaat te realiseren. Bijvoorbeeld door duurzaam te verwarmen, ventileren of koelen. Voor een warmtepomp, ventilatiesystemen en airconditioning installaties kunnen alle bedrijven bij ons terecht. Een team van gediplomeerde service- en montage monteurs, werkvoorbereiders, projectleiders en adviseurs staat voor u klaar om u naar wens te helpen. Als het gaat om het verwezenlijken van duurzame installaties, dan weet ons team precies wat hen te wachten staat. Het is niet voor niets dat we al sinds jaren koploper zijn in ons vakgebied als het gaat om de toepassing van nieuwe technieken en het volgen van trends.

U kunt bij ons terecht voor alle merken airco en warmtepomp systemen

Alle merken warmtepomp systemen en airconditioning zijn bekend bij ons team. Tevens maakt het niet uit of u single systemen heeft of multi split systemen in uw woning in Almere, we komen graag bij u uw airco installeren. Naast woningen, worden we ook dikwijls ingeschakeld om in kantoorpanden en industrieën VRV/VRF systemen en koudwatermachines te installeren. Of u nu een combinatie wilt van koelen en verwarmen, koelen of verwarmen of uitsluitend koelen: bij ons kunt u exact het systeem krijgen wat u wilt. Naast diverse keuzes bieden wij u ook graag airconditioning apparatuur aan van topkwaliteit.

Bij u in Almere het juiste ventilatiesysteem

Voor uw woning of bedrijfspand in Almere is het erg belangrijk dat u een goed ventilatiesysteem krijgt. Zo zijn goede ventilatiesystemen beter voor uw gezondheid, omdat het bijdraagt aan een frisse luchtstroom. Wij hebben kennis van alle merken ventilatiesystemen die uitstekend kunnen bijdragen aan een optimale toevoer van frisse lucht. Hierbij heeft u de keuze of u dit met of zonder warmteterugwinning wilt. Wilt u ons inschakelen voor een nieuw ventilatiesysteem in Almere? Wij helpen u niet alleen met het ontwerp, de calculatie en montage, maar wij leveren u ook een uitstekende service en onderhoud.

Ventilatie-, warmtepomp- en airco systemen professioneel aangelegd

Climapartners BV is uw professionele partner als het gaat om ventilatie-, warmtepomp- of aircosystemen. Ons bedrijf is al ruim 30 jaar succesvol actief in het bouwen en onderhouden van installaties voor bedrijven in Almere. Daarnaast staan we ook bekend om onze excellente service. Wenst u voor uw kantoor of woning in Almere ook een optimaal klimaat? Wij helpen u graag, dus neem contact op via: 072-7439958 of stuur een e-mail: info@climapartners.nl.

Duurzaam koelen, verwarmen en ventileren…

Climapartners BV

Climapartners BV uit Heerhugowaard is specialist in totaalconcepten voor een duurzaam binnenklimaat in gebouwen of woningen. Wij hebben al meer als 30 jaar ervaring in het leveren, installeren & onderhouden van airconditioning, warmtepomp & ventilatie systemen in gebouwen door heel Nederland.

Met een team van eigen adviseurs, werkvoorbereiders, projectleiders en gecertificeerde service- en montage monteurs maken wij dagelijks mooie duurzame installaties waar we trots op zijn! Climapartners werkt altijd met producten en materialen van topkwaliteit waarbij we in de markt altijd koploper zijn geweest in het toepassen van de laatste technieken en trends binnen ons vakgebied.

Heeft u interesse? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Waarom Climapartners?

  • Topkwaliteit
  • Gecertificeerde professionals
  • Snelle service & levering
  • (CFK) documentatie

Klanten aan het woord

Wij hebben als Holland Installatie Management BV al meerdere projecten uitbesteedt aan Climapartners. Altijd worden de projecten met zorg voorbereidt en uitgevoerd, we zijn dan ook erg content met deze partner op het gebied van airconditioning en klimaattechniek.

Dhr. F. de Vries

Laatste projecten