• Uitsluitend A-Merken
  • F-Gassen en STEK gecertificeerd
  • 5 Jaar Fabrieksgarantie
  • Snelle levering Montage
  • Uitstekende 24/7 service

Airco en warmtepomp installateur Aalsmeer

Perfecte klimaat in uw woning in Aalsmeer

Het liefst hebben we het 24 uur per dag, 7 dagen in de week lekker warm en zeker niet te koud. Climapartners BV helpt u om een optimaal klimaat te realiseren in Aalsmeer. Dit doen wij bijvoorbeeld door duurzaam koelen, ventileren en verwarmen. Zowel bedrijven in Aalsmeer kunnen ons inschakelen voor airconditioning, ventilatiesystemen en warmtepomp installaties. Om u zo goed mogelijk te helpen, werken wij met een professioneel team bestaande uit adviseurs, projectleiders, werkvoorbereiders en gecertificeerde service- en montage monteurs. Dit team is erin gespecialiseerd om de meest duurzame installaties te verwezenlijken. Dankzij hun inzet zijn we koploper in de markt als het gaat om innovatie binnen ons vakgebied, waar u weer van kunt profiteren.

Airconditioning

Met onze airco installaties creƫren wij het perfecte binnenklimaat voor zowel de zakelijk als particuliere markt.

Warmtepomp

Als veelzijdig specialist hebben wij alle kennis in huis op het gebied van alle soorten warmtepomp systemen.

Ventilatie

Het ideale binnenklimaat in uw gebouw of woning valt of staat met de juiste hoeveelheid gebalanceerde ventilatie.

Gespecialiseerd in alle airconditioning en warmtepomp systemen

Climapartners BV is gespecialiseerd in alle merken airconditioning en warmtepompen. Ons ervaren team kan uitstekend overweg met grote koudwatermachines en VRV/VRF systemen die dikwijls te vinden zijn in kantoorpanden en industrieƫn. U heeft bij ons de keuze uit uitsluitend koelen, koelen of verwarmen, koelen en verwarmen. Wanneer u een Climapartners BV airco of warmtepomp installateur inschakelt bent u verzekerd van airconditioning apparatuur van topkwaliteit.

De juiste ventilatiesystemen bij u in Aalsmeer

Ventilatiesystemen zijn erg belangrijk voor uw woning of bedrijfspand in Aalsmeer. Zo is ventilatie bijvoorbeeld essentieel voor een goede luchtstroom wat uiteindelijk bijdraagt aan een betere gezondheid. Wij zijn gespecialiseerd in ventilatiesystemen installeren met of zonder warmteterugwinning. Daarnaast weten we alles over het aansturen van alle componenten. Wilt u een nieuw ventilatiesysteem laten aanleggen in Aalsmeer? Laat ons u dan bijstaan van ontwerp en calculatie tot montage, service en onderhoud. Dankzij onze uitgebreide kennis kan ons specialistische team elke uitdaging aan.

Professioneel partner in airco-, warmtepomp- en ventilatiesystemen

Wanneer u Climapartners BV inschakelt als uw airco, ventilatiesysteem of warmtepomp installateur, kunt u rekenen op een professionele partner op het gebied van airco-, warmtebron- en ventilatiesystemen. In de afgelopen 30 jaar hebben we al ontzettend veel installaties gebouwd, onderhouden en onze klanten in Aalsmeer voorzien van een excellente service. In de meeste gevallen voeren we alles uit in eigen beheer. Maar het komt ook voor dat we worden ingeschakeld als professioneel partner van andere installatiebedrijven en leveranciers. Wilt u een optimaal klimaat in uw woning of uw kantoorpand? Schroom niet om ons te bellen en we helpen u graag in Aalsmeer. Telefoonnummer: 072-7439958. E-mailadres: info@climapartners.nl.

GEREALISEERDE PROJECTEN